klik klik !

17 March 2011

tak payah baca part II. hahah xD

HYE YAYAH !
ANIS dah tag aku tuk jawab soklan nie .so ,nie lah jawapannye :)
TOP 5 FAVORITE FOOD .
1. Ofcouse lah masakan ibuu^^ .masak ape pun sodapp .
2. Nasi ayam madu dekat Nasi Ayam Periuk Besar .cubalah...hehe .
3. Ais krim .nak dutch chocolate ice cream !
4. Kek .lagi-lagi chocolate moist cake ::wink wink:: 
5. Chocolate cadbury ,vochelle .


TOP 5 THINGS I LOVE DOING .
*aku paling suke time luangkan masa untuk diri sendiri tanpa gangguan .horayy .
1. Duduk dalam bilik sengsorang layan perasaan .haha 
2. Online fesbukk lahh ;chatting .^^
3. Ngadap blog ;blogwalking ,update .
4. Msg kengkawan & peminat .muahaha .tadelah .= ='
5. Mengarang atau menulis pape yg menjadi rahsia hati .HAHA .jiwang lawehh-,-'


TOP 10 TYPES OF GUYS I ADORE .
En. Rosdy lawehh .idaman malaya .XD
3 hero dlm family ;asyraf ,hafiz & ammar



-itu saje buat masa ni ,haha-


5 THINGS I LOVE DOING WHEN I'M HAPPY .
1. Nyanyi kuat-kuat .nak show off kat adik-adik betapa sedapnye suara kakak mereka .haha
2. Update kat blog lah kan kan .apelah~ hee :P
3. Senyum & tersengih-sengih lebih kerap drpd biasa .XD
4. Termenung sampai tade satu keje pun jalan sebb asek memikirkan pkara yg buat aku jadi happy^^
5. Aku akan msg or call bff untuk hebohkan dekat diorang betapa happynye aku .haha


TOP 5 MY CRAZY ATTITUDE .
1. Cepat rase down &pikir bukan-bukan ,lebih-lebih lagi kalau soal heart-heart ni .aduii-,-'
2. Senang sgt-sgt mata pedih sebab masuk habuk .*ayat cover .haha 
3. Ngengade ,so jgn layan kalau aku dah start merengek buat ayat touching .*tgah jiwa-kacau latu .
4. Aku admit aku sgt-sgt cepat  jeles  tak bertempatt .gile ke tuh ?gedik je kut .-,-'
5. Aku boleh gelak dengan pitcing ,loudness &bunyi yg beraneka jenis .XD


10 THINGS I WISH TO DO BEFORE I DIE .
*Jika diizikan Allah umur aku panjang....
1. Pape pun aku nak tengok ibu abah tunaikan haji dulu .
2. Aku nak tunaikan haji jugak .kalau boleh nak pegi gn hubby ,abah & ibu skalik .hehe
3. Nak berjaya dlm kerjaya ,sekurang2nye ade Masters .:]
4. Nak pegi oversea .hikhik .
5. Nak beri kesenangan &kebahagiaan kat ibu abah lebih drpd ape yg diorg dah beri kat aku.
6. Ofcouse lah nak kawen kan kan .ngee~
7. Nak ade anak-anak .cewahh ,ramai tuu .^^
8. Nak beri& buat sesuatu (amal jariah) yg berguna+bermanfaat untuk saudara seislam . 
9. Nak pakai tudung labuh terus smpai bebile .hmm . -,-'
10. Nak langsaikan semua hutang & nak mintak maap kat semua org yg aku pena buat salah .


TOP 10 MOST ADDICTED SONG .
songs of my life :
1. Aizat -Lagu kita .actually sume lagu aizat aku suke :)
2. Dakmie-Yang Terindah .
3. Gio-Bila cinta @female full version .
4. Tailor swift - you belong with me ,today was a fairytale .
5. Firstlady-never be replaced .
6. Kelly clarkson-my life suck without you 
7. Bruno Mars-just the way you are 
8. Maher Zain-insha Allah & for the rest of my life .
9. Irsyadee feat Hafiz Hamidun-taubat seorang hamba .
10.Westlife-my love .


5 THINGS I LOVE TO SEE 
1. Alam ciptaan Allah .subhanallah ,cantik :D
2. Muke abah yg hensem & muke ibu yg putih cantik .::blink blink:: 
3. Suke tgk aksi ammar yg cumey & gatal .haha .
4. belog yayah aku. kehkeh
5. Perempuan pakai jubah dgn tudung labuh &purdah .nampak cantik kan .


aku nak tag orang lain pulak buleh kan kan .hehe .suke-suke je .

::MASYITAH::                   ::ASIAH ::                  ::HAMIZAH:: 



----------------------------------------------------------------------------
  terima kasih sudi baca ^^
----------------------------------------------------------------------------

15 comments:

Zaza said...

zaza pon suka makn nasi ayam periuk besar..yum2

Ainnur Afiffah :) said...

ehh same lah !hehe
sedap kan kan :)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

wah..tag yang panjang!! nice!!

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Ainnur Afiffah :) said...

hehe ,tengkiu dear^^

noyis gila kentang~~ said...

ain kena tag oke.view my blog.:)

Ainnur Afiffah :) said...

noyis : tag ape ?huhu .oke i'm coming...^^

amny.. said...

kecur airliur bace favourte food tu..

hik3..:)

Mia Ara said...
This comment has been removed by the author.
Mia Ara said...

hey , i ade tag u kt my blog . sile jenguk . http://emilia-farahin.blogspot.com/2011/03/contest-show-me-your-bff.html

Ainnur Afiffah :) said...

amny : sy yg menaip pun dah meleleh .HAHA

Ainnur Afiffah :) said...

Mia Ara : wahhh ,tag lagi .hehe .tengs mia^^

asiahyahya :) said...

tenkiu shygg .. :)

Ainnur Afiffah :) said...

ur welcme dear^^

ayen said...

HAHA..
xpenah mintak maap ngn ak pon..
ang byk slh..
:p

Ainnur Afiffah :) said...

hehe ,banyak eh ?alala ayen ,kite kan memg musuh .haha .buat pe mintak maap .XD