klik klik !

24 March 2011

Aku happy atau kecewa dgn result spm ni ?

HYE YAYAH !

Um um ,nak taip ape ni ?nak bgitau result aku ke ,mcm malu je .huhu .ntah lah ,aku happy atau kecewa eh ?skang ni aku rase kosong -,-'


Um ,alhamdulillah ,pape pun aku dapat sebenarnya ,aku bsyukur sgt .sbb dah itu rezeki Allah bagi & mgkin itulah yg setimpal dgn tahap usaha aku kan .tapi ,bukan berapa A yg aku runsingkan sekrg ni .aku runsing pikirkan abah & ibu .diorg happy ke kecewa eh ?


Mase amik result tu aku nampak ibu &abah senyum peluk aku .tapi nape aku dapat rasakan ada kekecewaan dlm senyuman abah ?:'(
tengs to paeh :)
gambar selepas mata aku masuk habuk -,-'

Aku bukan tak gembira dgn result aku ,tapi yg penting skrg ni kegembiraan ibu& abah ,nape aku rase cam dah kecewakan diorg .sbb bagi aku yg penting aku nak jadi tbaik utk abah & ibu ,bukan tbaik antra kwn2 or what pun .tak heran lah tanggapan org ,yg penting ibu & abah .diorg suke ke takkk ?!! hishhh .runsing !


Semalam abah ajak keluar makan ,senang cakap celebrate lah .Kiteorg g makan at Radix fried chicken(RFC) kat silibin .sedap lawehh ;) tapi ,mule2 memg tadak mood lah ,msih dlm mood dingin je .ibu & abah pun mcm dah blur taktau nape aku camni kut .ntah~ taktau ape ade dlm pkiran diorg .umm ,then lame-lame baru aku kembali stabil &mgukir senyuman manis .(haihhh ,ayat :-P )
Ntah la ,maybe result ni tak seperti yg aku harapkan .mgkin jugak sbb ade dosa ,atau kesalahan yg aku buat myebbkan ilmu tu tak berkat & then hambik kau B ! haduii  -,-'


Um ,kalau nak tnggu tawaran dgn result camni medik confirm takan dapat lah .tapi kalau abah nekad jugak ,paham-paham jela ape die buat .(agak2nya abh ni nekad nak hantar aku ke mesir ke ??umm -,-')
BM  A+
PSI  A+
SEJ  A
MATH  A
PQS  A
BI  A-
BAT  B+
ADD MATH  B
CHEM  B
BIO  B
PHY  C+
Oke ,sungguh memalukan sbb tayang result kat sini .tapi takpelah .dah memg ni je kemampuan aku kan .kite dah usaha tapi rezeki tu kerja Allah .aku bsyukur .alhamdulillah :)
-------------------------------------------------------------------------------
p/s--> sedikit terubat setelah opah kasik hp baru .horayy .walaupun taklah gempak pun ,nokia 7230 je .tapi lebih baik drdp 1600 .haha .3bulan aku seksa aku pakai hp tu setelah hp kesygn hadiah pmr dolu-dolu telah rosak akibat dibasuh oleh ibu yg rajin di dlm mesin basuh . T_T 


Horayy ,hp tu lebih baik la drpd hp "canggih" yg aku pakai sbelum ni .:) kesian kan aku ni ,over excited .T_T 

21 comments:

AINNHAZWANY said...

wahh.. not bad laa.. !

Ainnur Afiffah :) said...

umm ,not not .
bad la .
hehee XD .

fyQaweeQa said...

tahniah dik .
ok la tuu . yang penting, dah berusaha kan :)

asiahyahya :) said...

tahniah weyy.. aku bngga ngn kau :) .. siyes ,. :)

Ainnur Afiffah :) said...

fyQaweeQa : trima ksih kak ;)

Ainnur Afiffah :) said...

asiahyahya : trima ksih .hee ,nak bangga ape nye .ang pun oke ,dear ;)

zati embong said...

ain!xpe la dik.jauh lagi perjalanan k!

Ainnur Afiffah :) said...

hhuhu .oke kak .ain akn usaha lebih lepas ni ! yeahhh .:)

IMANSHAH said...

ok tu...bukan truk

Ainnur Afiffah :) said...

IMANSHAH : mgkin tak terukk ,tapi tak hebat pun .huhu .

k@k@k c0k0L@T said...

pandai la ainur ni..btw congrats yaw :)

Ainnur Afiffah :) said...

k@k@k c0k0L@T : ainnur biase jela .hhe .sama-sama :)

Anonymous said...

awqaefsrybfv

Syat0za said...

tahniah :D

nora said...

result camtunye cun pun sedih keeee
kalau akak la dapat cmtu, mau senyum seminggu tanpa henti okayyy

senyum sikitt ^^


ENTRY HOT : Beku

Raji berkata said...

woahhh ok juga lah owh result kau ;D
hebat2
congrts ^^

Ainnur Afiffah :) said...

syat0za : tengs ehh :)

Ainnur Afiffah :) said...

k.nora ,hee .ntah la .sedih sbb tak capai taget kut .hhu

Ainnur Afiffah :) said...

tengs raji ^^ oke lah jugak kan .hehe .tak la oke sgt .-,-'

NAS :) said...

congratess! :)

Ainnur Afiffah :) said...

tengs nas ^^