klik klik !

20 March 2011

"Show Me Your BFF Contest"

HYE YAYAH !

Um ,penat penat hoyy .2-3 minggu ni memg penat tahap tade tahap dah .haha .penat sungguh ,tiap-tiap minggu ade program .huhu .takpa2 ,"ain betulkan niat ye ,ikhlas .buat krn Allah."


Oke sudah habis sesi muhasabah diri .hoho .um ,so ,straight to the point --> ain di tag lagik .haha .tapi kali ni aku kene tag oleh Mia Ara tuk juin contest " Show Me Your BFF Contest" anjuran nurulbadiah :)


So ,aku juin jelah walaupun sedikit sebuk sampai tak sempat nak update pape at blog yayahku ni .hek >.<



oke ,ini pic yg ain pertaruhkan .hakhak .XD



Dear Nurulbadiah Lai ,


~Nilah kawan2 saya .sumenye cantik-cantik kan ?:)yeahh .kteorang jadi geng "tightly bonded" dah lebih 5taun .lama kan kan ?selama 5taun bersama-sama ,macam-macam dah kiteowg lalui kat asrama &sekolah .kantoi gn warden ,kene marah ,gadoh-gadoh manje ,mrajuk-pujuk .sama-sama lalui pahit manis & support each other .yelah ,dduk kat asrama mandi same ,makan same ,gelak same ,tido same .dah macam adik-beradik je hidup dlm satu dorm .

~Batch kami ialah batch terbaik ;bak kate warden asrama .hakhak .sebb ,walaupun kiteorg suke sgt main-main tapi kiteorg tetap rajin belajar .hehe .walaupun tightly bonded ,kiteorg bersaing sesama sendiri dalam pelajaran .tapi ,tak pernah berlagak atau sombong .masing-masing bantu kawan yg lemah .dan ,even kiteorg nampak sedikit nakal tapi sebenarnye kiteorg ni hyper active .kanak-kanak ribena lah katakan .:)

~Saya sgt-sgt bersyukur sbb berada dlm kalangan geng yg gile-gile kelakar ,baik & studyholic mcm diorg .bak kata abah ,"pilih kawan yg betul ,sbb kawan kamu hari ni akan tentukan sape kamu dimasa hadapan" and all of you are the right bff for me <3 luv u all damn damn much !

korang yg lain nak juin ?
boleh ,tapi ade syarat2nye .keterangan lanjut sila click SINI SINI !


oke ,aku nak tag :
afida
wanie mohd
kim
kak noris

-------------------------------------------------------------------------------
*kalau cumey komen lah~ hehe XD
  terima kasih sudi baca ^^
-------------------------------------------------------------------------------

19 comments:

Mia Ara said...

gudluck sys :)

W said...

terima kasih menge'tag', tapi tkda bff, haha ;)

Ainnur Afiffah :) said...
This comment has been removed by the author.
Ainnur Afiffah :) said...

W :ala ,buat jugak !haha .bf pun bule .:)

Ainnur Afiffah :) said...

mia ara : tengs ,gudluck to you too :)

Raji berkata said...

woahh ramainyer bff kau nih
hahaha ;D

Qamarul said...

byk laa pula BFF die.. ha3

nie BFFFFFFFFF nie..

Ainnur Afiffah :) said...

raji : yeahh ,memg ramai lah .sebenanye ramai lagi .HAHA

Ainnur Afiffah :) said...

Qamarul : mesti awk tak ramai bff kan kan .sian~ haha

fida said...

kem nie?hehe..
klu rajin aku join taw,yhanks tag.. :)

masyitah*azzahra* said...

uit2....
gamba ak yang x brape nak comei...keh2...
xpe2..
lumrahlekn..syitah mmg ske spoilkn gamba..kah2

w said...

bf? boyfriend? kalau ada, dah lama aku letak gambar besaq2 kt blog. haha

Ainnur Afiffah :) said...

fida : ang kan rajin masuk contest .hikhik .

Ainnur Afiffah :) said...

masyitah : hekhek ,cumel lah ang .slalu posing paling menarik .>.<

Ainnur Afiffah :) said...

W :haha .law boyfriend pun takda ,kawan rapat ke baik ke takan tadak kut ,law takda jugak letak je gamba aku .HAHA .

Nurulbadiah Lai said...

salam dear..

thanks joining

wsh u best of luck..

:)

done check urs

Ainnur Afiffah :) said...

hekhek .
sesame kak .
tengs >.<

fida said...

ainur,bff stand for bestfren forever or boyfren forever?hahaha

Ainnur Afiffah :) said...

hahaha .biasanye besfren .tapi nak letak boyfriend pun oke .haha .