klik klik !

02 March 2011

Tak payah baca ! tak payah tengok ! haremmmm

HYE YAYAH !


Memandangkan anis dah tag untuk jawab ,so aku buad lah .haha :D
so ,nilah dia :
25 perkara tentang AIN . kuang3.
~gambar hiasan ,haha~

1.maybe ramai taktau nama penuh aku sebenar nye AINNUR AFIFFAH BINTI ROSDY .*ikut i/c .haha .mcm takde benda lain je nak bagitau .
2.umur aku 17 tahun ,6bulan ,1hari . *btul ke ntah aku kire .haha .
3.tinggi 154.5 cm &aku bharap akn naik sikit lagi .huhu .
4.aku suke MAKAN .:) lagilagi pape je yg bkaitan dgn chocolate .hehe .tapi aku tasuke sayur+sotong.
5.aku nak lari pindah umah lepeh raya ni. heee.
6.aku suke kale hijau sgt-sgt .pink kdgkdg je .haha .
7.maybe ramai tak prasan aku ade lesung pipit .haha .malas nak senyum beria kang nmpk tpikat susah .BHAHAH !
8.aku suke senyum+gelak .:D
9.aku pengganggur terhormat yg buad kerja2 pembersihan ,mengemas ,memasak ,& babysit di rumah tanpa sebarang gaji .:]
10.aku anak sulung ,so aku sgt matang+berdikari dlm sume pkara .HAHAHAHAHA .*semua ke?no komen
11.aku takde lesen pape lagi ,so kalau nak ajak aku jalanjalan naik basikal ckp je bile-bile .:]
12.aku suke sgt-sgt menulis ,karang puisi ,kumpul puisi &bace novel .hakhak .*yakkk .rupenye ,aku nie jiwang jugak .huhu .-_-
13.aku suke melukis ,&pape je yg bkaitan dgn arts .i love it so much .<3
14.aku ade hampir 20 buah diary.can u believe it? "percayalah" bak kate siti nurhaliza .hehe .
15.aku pernah suke kumpul lagu-lagu baru yg best &copy lam buku@diary gune pen wana-wani .then ,bile ade mase terluang je aku akn selak buku uh &nyanyi-nyanyi . *tp sekrang jarang copy dah .haha .
16.aku suke bcakap ,bpidato ,bdebat ,&anything yg bkaitan dgn bercakap-bebel depan orang &berbahasa baku .haha.
17.abah kate aku cepat majuk ,tpi sebena nye itu manje okeyy ?HAHAHA .
18.kawan aku pernah kate aku kuat jeles .*oke i admit it .so what ?
19.kadang-kadang aku cepat emo bile orang tak paham ape yg aku nak .hehehe.
20.aku paling suke bile dapat buad ape yg aku suke &dapat luangkan masa untuk diri aku sendri tanpa gnguan sapesape.
21.aku rajin@malas tak menentu depends on mood aku .so bile ibu balik kdg2 rumah sejibik macam hotel ,tapi kdg2 kelam .HAHA .*sukati aku je .
22.aku ade abah yg hensem & ibu yg cantik .hurm ,tpi nape aku ta cantik un .HAHA .*syukur je~
23.suara aku nyanyi sedap .tak caye tanye Chott .HAHA .*bukn nak kate ape ,budak nasyid+koir wehh .haha.
24.aku ni kadang-kadang agak pemalu ,haha .so kalau tgk aku diam ,tegur lah aku dulu then aku pasti akn tegur balik .or kadang-kadang maybe jugak aku tak perasan .tapi ,kalau kwn pmpuan jgn risau sebab aku akn tegur tanpa dipelawa.haha.:]
25.aku suke sgt tgk cite korea &pelakon lelaki korea ,sbb mereka hensem &cute .contoh nye SIWON .auww! haha .tapi laki korea yg muka mcm pmpuan aku tasuke ,operate muke over sgt kut .:P




oke ,sungguh pnjang lebar karangan aku .sape suh aku tulis .HAHA .

2 comments:

misza said...

wawawa...
nice2!

Ainnur Afiffah :) said...

hehe ,wewewe~
time kaseh syg .
bace ke karangan aku nie ?
tharu~ hahak .:D