klik klik !

10 March 2011

YUYU ZULAIKHA (!)

HYE YAYAH !
Hai hai ,hari nie aku nak bukak sesi kongsi-mengongsi dgn korang pasal satu blogger yg tengah HOT meletup-letup kedebabom bomm bomm .
oke ,sape kenal YUYU ZULAIKHA angkat tgn !huhuu ,tu dia 3385 org angkat tgn .hehe .nakk tawu ?satu yg special pasal k.yuyu nie mata bulat die .jeles woo ,sabor jela~ haha .minum InnerShine ke k.yuyu ?XD
macam Maya Karin puntianak suhaimi baba tuh .kn kn ?
Aku suke bertenggek tertonggang-tonggek lelama ngadap blog k.yuyu khatam entry2 die .kelakar+best+menarik+++mcm2 lagi lah .korang ,korang (!) mane yg blum kenal tu follow-memollow lah blog k.yuyu nie .add jugak fb die .kunpem takk rugi lah sbb dapat bkenalan dgn orang cumey .hehe .
lagi2 si AYEN LEXIOUS ,die tu semua pmpuan cumey die nakk berkenalan .upss~ hahaha .ayokk ,kantoi .lalalala ,pdn muke(!)
k.yuyu nie dah lah cun ,baik ,takk sombg ,peramah .so ,dun worry lah ye .ce tegur ce tegur .insya Allah die reply .hehe .:)siyesly ,tringin nak jadik blogger hebat kedebabomb macam k.yuyu nie .even kecik molek je orgnye tapi hotak die fuhhlamakkk wa cakap lu bergeliga+genius lah sbab boleh tulis entry yg best2 &menarik tuk dibace .sume best2 ,terbaik lah~


nak follow BLOG k.yuyu ?klik sini oke----->YUYU ZULAIKHA .
nak add FESBUK k.yuyu ?klik sini pulak---->YUYU ZULAIKHA .

14 comments:

ayen said...

fuyyo mata...
nie ngn botol2 innershine dia telan nie...
nk follow jgk la..~
HAHA

Ainnur Afiffah :) said...

wahh ,dah pandai buat lawak skang ye .haha .
follow2~ ajak rmai2 lagi .hehe

Cik RoSs said...

memang sangat cumei tang matanye..

Ainnur Afiffah :) said...

cumel kan ?
suke sgt tgk muke k.yuyu ni !
ngeee~ :)

y u y u Z u l a i k h a said...

haipppppppp! nak kena rotan ni~ patut la ada bau yuyu kat belog dia!

hamboi sayangg~ akak dah kombang hedong dah buat entry ni! <3 macehhh!

takde makne nye akak nak minum innershine..hikhik ^^


mekasih untuk entry ni sayang <3

Ainnur Afiffah :) said...

hehe ,ade bau ehh k.yuyu ?
sbb belum mandi kut .hehe .
gurau jee~
samesame^^ <3<3

syairahmohdanuar said...

hehe.br folo td.lol :p

Ainnur Afiffah :) said...

hehe ,follow2^^

asiahyahya :) said...

menyatakan . :P

aishh ..
comeyy lahh sis yuyu nhy ..
:)

dieya said...

minat gak ktyuyu zulaikha..cntik mata dy 2..
tq follow..i follow u back..

Ainnur Afiffah :) said...

asiahyahya : cumel kan ?hehe .

Ainnur Afiffah :) said...

dieya : tengs so much dear^^

Nur Syuhada Kamaruddin said...

Salam.. ain view la blog akak... Tq ;)

Ainnur Afiffah :) said...

wasalam .akan diview selalu kak ;)