klik klik !

29 May 2011

SUNSHINE SMILE CONTEST STARTS NOW!!!!

Seperti yang dijanjikan, SUNSHINE SMILE CONTEST akan bermula pada 22 MEI 2011. Hadiah utama berupa POLAROID INSTAX MINI 7S beserta INSTAX MINI FILM yang bernilai RM600.

CONTEST APA NI?

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah. Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011.


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

http://aarrghitsme.blogspot.com/



2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerita..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:

http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall

MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)

Dibawah ini adalah gambar yang saya perjudikan pertaruhkan : 

Oh Encik Ashraf, ni lah gambar senyuman saya yang paling over hyper ceria seumur hidup ni. kalau tak menang jugak tak tahu lah nak kata apa. sebab rasanya tak ada sapa boleh lawan senyuman manis yang paling terlebih ceria ni.hahaha. :D


Senyuman saya ni la yang paling ceria sebab saya rasa sangat kenyang dan bahagia selepas makan lauk kenduri kawin kakak sedara saya yang sangat sedap hingga menjilat kuku. err..boleh terima tak sebab tu? ehehe :P


Dan berikut ialah rakan-rakan yang saya tag : sakinah  , asyraf dan masyitah. :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
terima kasih sudi baca entri sengal ni^^
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14 comments:

misz molecule said...

haha.good luck dear.

Shamsuddin Amin said...

wow...
best la kontest ni...
mcm nak ikut... hehe
gud luck...^^

A i n n u r A f i f f a h said...

@misz molecule :

macehhh kak ^^ hihi

A i n n u r A f i f f a h said...

@Shamsuddin Amin :

jum la ikut?

tapi jgn buh gmbar ceria sgt.

nnt kalah la sy. haha. :P

maceehhhhhh ^^

Ashraf Jalil said...

mekaseh join =D gudluck!

Anonymous said...

Darlene Arden is going to jail!
And so are Gayle Manchin and "HERMES TALE"!

Naddia said...

da menang nti kite share adiah eh

Fauzan Zain said...

owner blog ni bila nk kawen...kuang3

najmi^^ said...

all the best~..hoho.. aq xnah join aper2 agi ni.. nanti la try..wkwkw

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

salam singgah dari mummy weiyda!!
eppy blogging ya!!

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog cuci mata..--> mummylovers shop

aisha maisara said...

nice blog... try view my blog...(^_^)

shahjiehan said...

comelll

A i n n u r A f i f f a h said...

@Ashraf Jalil :

same-same ^^

Abang Stalker said...

HAHAHAHA..


gle manis,ceria,over,betul2 sunshine ni.. :P bkn sunshine je,sunset skli.hahaha ;))

gud luck yaya. ;)