klik klik !

22 May 2011

sakit rindu tu memang sakit kan?

HYE YAYAH ! 

M  O  O  D : R  I  N  D  U ! 

DAMN! seriously,aku kerinduan ni.. +___+ dah rindu tahap kronik ni. bak kata Yen "kanser rindu tahap kritikal". haduii ,macam mana nak ubat perasaan rindu ni? ya Allah seksanya..seksa kan bila kita terlalu rindu dekat someone?tapi,apa nak buat kan kerana setiap pertemuan pasti akan berakhir dengan perpisahan.. *cewah ayat aku gempak betui.kihkih xD*


Actually ,malam sabtu baru-baru ni ,aku pergi sekolah sebab ada majlis "MALAM JALINAN KASIH" anjuran warden asrama. bayangkanlah bila batch asrama form5 SYS 2010 kumpul balik.memang happening gila lah.perangai pulak semua tiga suku.masyaallah ,anak sapo latu..check it out! haha.
ain gemuk with LIYANA <3
kawan-kawan tiga suku yang cun-melecun^^
sengih la puas-puas. XD
tersengih-sengih bersama warden perempuan. (ustazah ainon hj elias)
tersipu-sipu bersama ketua warden (ustaz baharuddin)
bersama-sama barisan hero idaman malaya. 
menggatal sekejap. *kihkih*
menggatal dua kejap. *ish ish*
bersama barisan pentadbir sekolah & mantan pengetua <3
tidak lupa kepada hero-hero batch aku. 

Okayy ,malam tu pulak tanpa dirancang semua pakat nak tidur hostel.apa lagikk,bilik rawatan & surau menjadi sasaran markas kami untuk melepaskan kerinduan yang terpendam.hahaha.xD *damn,rindu lagikk+__+*

Pagi esoknya pulak, ustazah ainon belanja sarapan dekat kedai makan Faeez. roti canai yummy! hehee. :P
ini bukti kami datang kedai paeh..tapi muka xnampak pulak..haha
semua hadap makanan tak tengok orang dah. 
cover senyum2..acecece..hehe
guna sudu boleh..guna tangan pun boleh..:P
ini namanya "TERUJA DAPAT MAKANAN" lagi2 makan free. *muka aku teruja sakai.haha.*

Pagi ni ,semua pakai baju semalam.yelah,tak rancang pun nak tidur asrama.so,muka kami semua muka tak %$#@*&.hahahaha. bak kata Mai "natural beauty" puihhh! hahaha.

*aduhh , RINDU gilakkkk! T_T*

: pictures credit to wanie & nad. :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
terima kasih sudi baca entri sengal ni^^
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13 comments:

syazwani said...

ain, rindunye smua kawan-kawanku !!

A i n n u r A f i f f a h said...

@syazwani :



T___________T sob sob..

aiman rashidd said...

jumpa lah lagi , HUHUHU

ok enjoy study ok :) thanks !

A i n n u r A f i f f a h said...

@aiman rashidd :

huhu. ntah bila la dpt jumpa pun. +___+

macehh ^^

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

kenal kan la sorang dua member tu.. hehe

A i n n u r A f i f f a h said...

@Azroy Kassim :


hehee..werkkk. :P

nelly said...

nasib masih sekolah .jumpa kawan lagi ~

nawal addina said...

alahai ..

best nye time tu

A i n n u r A f i f f a h said...

@nelly :

huhuhu. +____+

A i n n u r A f i f f a h said...

@nawal addina :

memang best gilakkkk. +__+

Shamsuddin Amin said...

bestnye gathering...^^

A i n n u r A f i f f a h said...

@Shamsuddin Amin :

best best ^^

Abang Stalker said...

mke x mdi..HAHAHAHA ;))

asrama abg x de pun nk bt gathering brsama warden n ckgu2. =='