klik klik !

25 May 2011

siapa yang belum tidur?

Termenung.

Dari tadi terus tenung handphone yang sunyi sepi malam ni tanpa sebarang bunyi message atau panggilan masuk. grrr.tak ada sapa ke nak message aku?call ke?haha.*macam orang terdesak je aku ni*

Haha.tadi ada je yang hantar message,tapi aku yang tak mampu nak reply sebab tak ada kredit banyak sangat orang hantar message sampai tak lalu nak layan.MUAHAHA!konon lerrr. 

Malam ni bosan lah. =.='

Jam dah pukul 3.00 pagi dah. mata masih terbeliak sampai nak tersembul keluar dah tapi badan macam dah penat mintak baring atas tilam tebai dan empuk sambil peluk spongebob si toya yang kurus kering tu. *kenapa aku tak ada patung patrik eh.sedap sikit nak peluk perut buncit kale pink dia tu.kihkih.*  

Okay lah,aku nak pejam mata. gudnite my Dear Yayah. +__+

22 comments:

RIAN said...

lahh. . sebab fon tak berbunyi ke. hahha,

A i n n u r A f i f f a h said...

@RIAN :

errr. hahah. :P

M Fizan said...

haha, tido lar..npe x tdo lg mlm2 buta nie..sila tido yer :p

syazwani said...

lambatnya ainnur tidur.. huhu

Nur Liyana said...

cepat tido cepat tido:)

A i n n u r A f i f f a h said...

@M Fizan :

hihi. malam buta? dah nak pagi buta dah kut. ekeke :P

A i n n u r A f i f f a h said...

@syazwani :

huhu. pernh lagik lambat dari ni wanie. =.='

A i n n u r A f i f f a h said...

@Nur Liyana :

cepat tido pun..lambat bangun..muahahaha!

syazwani said...

ada jugak yg tak tidur2 smpai ke pagi!! huhu

sunflower of mira said...

if xdpat tdo cube kira bintik2 kat bntal spongebob kamo tu. :P

Zulaiqa Nazri said...

kuang2..
lawak r entry nie..
hahaha

Fauzan Zain said...

saya baru bgun ni..segarrr

Fauzan Zain said...

Saya baru bgun ni..segarrrr

A i n n u r A f i f f a h said...

@syazwani :

hahah. bile tu ye? dok buat cd smpai ke pagi ye? hihi

A i n n u r A f i f f a h said...

@sunflower of mira :

hahah. tek penah tpkir pulakk.

macehh ye bgi suggestion. ekeke :P

A i n n u r A f i f f a h said...

@Zulaiqa Nazri :

hahah. :P

A i n n u r A f i f f a h said...

@Fauzan Zain :

awal gilakk awk bgun. masyaalah =.='

hahah.

Shamsuddin Amin said...

lambatnye tdor... hehe

A i n n u r A f i f f a h said...

@Shamsuddin Amin :

kira awal latu..

awal pagi..

hahah :P

cik azeya said...

nak nombor fon please.

nanti kite msg hari hari,

hehehe

:)

A i n n u r A f i f f a h said...

@cik azeya :

boleh boleh.

ni num sy --> 0175******.

heheh :P

Abang Stalker said...

meh la PM kt blog abg k.nti tiap2 hr abg msj wish slmt pg dgn slmt mlm je :D


smpai muak muntah hijau ek.hahaha