klik klik !

08 May 2011

ye..ain akan sambung belajar di Me..

HYE YAYAH !

Wah ,macam saspen lebih je tajuk kali ni. siap ada dot dot dot pulakk. haha. umm , korang agak-agak aku akan pilih Merbuk ke Mesir untuk sambung belajar nanti? mesti tak dapat agak kan. hihi.

umm ,setelah aku berijtihad *cewah* & ikut kehendak + gerak hati yang sedang gila dok pikir apa sebenarnya yang terbaik + termampu + tersesuai untuk kepala hotak tiga suku ni. huhu +__+

Jadi keputusannya...
Okayy , sebagai penyejuk mata & penawar hati izinkan saya me-nempek gambar ini. *sebenarnya untuk melengah-lengahkan masa. haha*

Jadi..

Umm..

ye..

ain akan...
.

.

.

.

.
sambung belajar di Merbuk , Kedah ! *sila beri tepukan gemalai* :P
pintu masuk UiTM Merbuk *ihsan google*

Jadi dengan segala hormatnya , saya *sejak bila guna saya ni?* akan memilih asasi undang-undang sebagai pilihan hati. huhu. aku harap sangat inilah keputusan yang terbaik aku buat dalam hidup ini.dan aku dah search maklumat pasal UiTM Merbuk sikit-sikit. tapi senior aku cakap ,budak LAW kat sana "hot".=.=' *tnasib baik aku cool* hihihi :

1.budak law terkecuali daripada aktiviti kokorikulum. *ni serius aku teruja sakai*
2.jadi , aku boleh balik weekend. ^^ 
3.budak law ditempatkan dalam satu blok yang sama. *jiran semua budak law jela*
4.elaun wang saku RM 1,250/semester. *ingatkan sebulan. haha*

Harap-harap kelebihan + kemudahan ini akan memudahkan pembelajaran aku. aminn. >.<
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
terima kasih sudi baca entri sengal ni^^
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


"Ya Allah ,jangan Kau pesongkan hati hambaMu ini dari agamaMu ,lindungilah hati hamba daripada jauh & lalai untuk mengingatiMu. kuatkan imanku ya Allah. tetapkan hatiku dengan cintaMu. hamba mohon kau lindungilah diriku ya Allah walau dimana hamba berada ,jauhkanlah hamba daripada perkara yang Kau larang dan terus taat kepada perintahMu. Amin ya rabbala'lamin."

38 comments:

Nur Liyana said...

ye ke ain???
good luck yer!!!!

putryteya said...

sya ngatkan Mesir... :)
anyway tahniah... jd peguam eh?

SHM said...

tahniah ain . walau kat mne pun blaja , semoga berjaya menjadi seorg peguam :D

bintang hati said...

bgos2!kte dpt kt uitm arau perlis.nmpaknye bkn kte sorg je la yg nun jauh ke utara.heheh

A i n n u r A f i f f a h said...

@Nur Liyana :

yele syg ^^
macehhh !

A i n n u r A f i f f a h said...

@putryteya :

hihi ,tak.
sy takut nak amik course medic. huhu
macehh ye ^^

A i n n u r A f i f f a h said...

@SHM :

ye ,macehh ye ^^
aminn.

A i n n u r A f i f f a h said...

@bintang hati :

nadia ,ramai dpt utara kan. huhu

Irda Syahira™ said...

wahhhh, smbg kt merbok? smela kita! heheh. tp now da masuk part3 dah. kalau jmpe kt sne, tegur2 la yea.? :)


btw, dtgla melawat blog sye. :)
http://nurirdasyahira.blogspot.com/

A i n n u r A f i f f a h said...

@Irda Syahira™ :

wahh..wokeyhh ^^
leh jadik geng. hihi

syazwani said...

yeahhh, merbuk ! merbuk ! hahaha..

semoga sukses^^

amny said...

wawahhh..best la die terlepas dr kokurikulum..heheheh..

goodluck ye..^^

A i n n u r A f i f f a h said...

@syazwani :

macehh wanie. hehehe

A i n n u r A f i f f a h said...

@amny :

macehh amny-ku syg ^^

masyitah*azzahra* said...

igtkn belajr kat mesir..mmg buat gempak je tjuk tu...

Eija Hassan said...

ija dekat merbok gak.jmpe kat sane nnt dear.same course :D

shahjiehan said...

kene byk bersyukur ni... dah byk benda benda yg ain nak tercapaikan...

buat yg terbaik~!!!

masyitah*azzahra* said...

tahniah ainnn...semoga ain dpt yg terbaik dlm hidup ain....
syggg ain....
huhu...mnx maaf ats segala salah n silap kite kat kmu spnjg kita bekawan ye ain

Scya Lollita said...

yeahh , cik scya budak pre-law 2010/2011 , tp da abes hehe sbb yg fast track shah alam ^_^

A i n n u r A f i f f a h said...

@masyitah*azzahra* :

macehh syita. i love u ^^

A i n n u r A f i f f a h said...

@Eija Hassan :

okayy ija <3

A i n n u r A f i f f a h said...

@shahjiehan :

betul shah. banyak benda yg ain nak dpt. alhamdulillah. huhu

macehh ye ^^

A i n n u r A f i f f a h said...

@Scya Lollita :

woahh , bijak ^^

Syat0za Zai said...

wah!!! =D tahniah kalau anda memilih dengan bijaks! :D

A i n n u r A f i f f a h said...

@Syat0za Zai :

macehh dik ^^

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

gud luck!1

nur athirah said...

ala .. ingt mesir . syg nye tolak .

anyway , gud luck ! :)

W said...

tak terkejut pun sbb ak awal2 dah tau. hahaha

*part dikecualikan drpd aktiviti koko tu tak stuju. mana adil. okay, tak boleh bantah bakal peguam. hahaha

Naddia said...

peehh..jadi lawyer! kalo akak ade kes TERbunuh orang or TERogol orang, tolong bekap akak eh!

najmi^^ said...

gud luck eh^^

A i n n u r A f i f f a h said...

W :

haha.

*jgn jeles okayy. diorg nak suh aku besarkan pipi & badan lagik. haha

A i n n u r A f i f f a h said...

@Naddia :

errr...haha

A i n n u r A f i f f a h said...

@najmi^^ :

macehh ^^

A i n n u r A f i f f a h said...

@Syat0za Zai :

kalau? haha

adan said...

tahniah er... semoga berjaya menjadi peguam yg di segani kelak..

A i n n u r A f i f f a h said...

@nur athirah :

huhu..mgkin takde rezeki kesane..:)

A i n n u r A f i f f a h said...

@adan :

macehh ye ^^

A i n n u r A f i f f a h said...

@MYA EL QAYREENA AZRYAN :

macehh kak ^^