klik klik !

26 May 2011

Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool!

HYE YAYAH !


Tolong! Tolong Cik Aish tolongg! saya nak join contest ni! tolong bagi saya menang! HAHAH. *kesian..sakai masuk contest.*

Okay atas permintaan Cik Aish ,ini entri yang saya rasa menarik dan terbaik untuk dipertaruhkan dan diperjudikan. <<<ENTRI>>> walaupun sebenarnya,entri tu biasa biasa je tapi cool okay. ngeh3. :P
Ni laa header belog Cik Aish yang biasa biasa je tapi cool.belog dia memang comel seperti tuannya. memang lengkap serba-serbi ,cukup pakej kalau ada yang nak carik menantu tip top.kalau lah saya ade abang memang saya kenen-kenenkan dengan Cik Aish yang comel dan manis macam coklat ni. *mengampu habis aku ni.hahaha.*
ni banner yang Cik Aish paksa suruh tempek. sila klik untuk keterangan lanjut. hihi. 

Aku kena tag seorang rakan blogger dan orang yang bertuah gilerr tersebut ialah --> si Macho <-- 
ekekeke. kembang koncop lah lobang hidong si jejaka tuff malaya tu. XD
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
terima kasih sudi baca entri sengal ni^^
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16 comments:

Anyez Nasri ツ said...

semoga anda menang :D

A i n n u r A f i f f a h said...

@Anyez Nasri ツ :

macehh sygggggg ^^

syeedafabewlaz said...

gudluck:)

syeedafabewlaz said...

gudluck:)

sunflower of mira said...

double goodluck!! :)

A i n n u r A f i f f a h said...

@syeedafabewlaz :

maceehhhhhhh ^^

A i n n u r A f i f f a h said...

@sunflower of mira :

double thank youu ^^ hihi

nawal addina said...

gud luck !! :)

syazwani said...

all the best miss pooh !! hhhaha..:))

Nur Liyana said...

all the best..hehhe ain nie!!!!

A i n n u r A f i f f a h said...

@nawal addina :

macehhhhh dear ^^

A i n n u r A f i f f a h said...

@syazwani :

hahaha.

nak kene wanie ni.

:P

A i n n u r A f i f f a h said...

@Nur Liyana :

hehee.

macehhh liyana :)

adan said...

gud luck er.. bodek habis nampak.. ehehehe.. ^_^

A i n n u r A f i f f a h said...

@adan :

err..haha.

ikhlas lah. :P

Abang Stalker said...

abg pun masuk hrtu tp x de rezeki.. :)