klik klik !

24 December 2011

Siapa kenal Faradyable?

HYE YAYAH !
Sape suka layan youtube? kenal tak Farady?
gambar ni aku curik dari fesbuk dia. kuang3. maap Farady maap. :D

Kawan aku post kat wall fesibuk dia video louis armstrong berus gigi yg Farady ni buat.

Then, aku tengok la and terus hadap semua video-video si Farady ni. aku gelak guling-guling terjun tingkap bilik masuk balik ikut pintu beranda rumah dan sambung lagi gelak atas sofa meja karpet dan peti ais sambil terlompat-lompat. *toink toink* hahahaha. sumpah kelakar weh! kalau korang tengok tak gelak pi pindah kat planet lain lah. haha. jom layan jap~

♥ nama saya justin bieber (star wars)
 ayah..ader nak kertas warna~ (kisah si death vader)
♥ temuramah bersama messi
♥ temuramah bersama rooney (kesian Rooney dlm video ni)
♥ england vs belarus
♥ pondan~ pondan~ I
 pondan~ pondan~ II
 pondan~ pondan~ III

Pondan~ pondan~ part IV belum keluar lagik. pi serang Farady kat youtube tanya dia bila nak buat part IV!! #marah ni. >.<

Dalam youtube nama tajuk video dia lain tapi aku tukar ikut sukati aku. hahah, banyak lagi video dia yg best2, tapi yg aku list ni antara yg paling aku gelak tak ingat dunia la. XD

Tengkiuu baca! :)

30 comments:

fadh leyanie said...

planet lain tak mau terima,,kah3..layann~~

✿Dear Yayah✿ said...

fadh leyanie :

terjun laut. kah3

Muhammad Amirulhazim Alias said...

lawak dia genuine bin asli. memang pecah perot den gelak.

hoyahadis said...

alaa..tak dapat nk tengok..berokben akk slow tahap kure2 blum makan..awal bulan bru bole tgk laju skit.. tak dapek la akk nk gelak guling2 atas peti ais..ha..ha..

tya omar said...

dari mula tengok sampai habis gelak je. haha

annie said...

memang klakar.. gelak sampai jtuh krusi .. kuikui,..

Abg Stalker said...

owh..mamat ni la yg alih suara tu ek.kelakar gila.abg da tgk ramboo pondan tu."Aku bukan pondannnn!!!"HAHAHAHA

adan said...

kenapa sy tak kenal erk? nak terjah ar..

✿Dear Yayah✿ said...

@Muhammad Amirulhazim Alias :

tau takpa! kalau tension tgk video die ni la..XD

✿Dear Yayah✿ said...

@hoyahadis :

ala kak, rugi la! hehehehe

✿Dear Yayah✿ said...

@tya omar :

hahahaha. replay berjuta kali pun gelak lagi.

✿Dear Yayah✿ said...

@annie :

hahaha..kesian..sakit dak? haha

✿Dear Yayah✿ said...

@Abg Stalker :

hahaha..

kau xsesuai jadi fatimah la rosli..hahahaha

✿Dear Yayah✿ said...

@adan :

takpe, lepeh ni bagi kenal la..heheh

shahjiehan said...

xknal pon

cik violet said...

alamak..apesal xkenal die nih

✿Dear Yayah✿ said...

@shahjiehan :

ain pun dulu xkenal..heee

✿Dear Yayah✿ said...

@cik violet :

xpe2..relax..haha

Nur Liyana said...

first time i dengar..hahhaa


awat hang guling2 gelak...?
control sikit..hehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huhu line internet lem.... xleh nak tgk video.. huhu~

betuii ka best?? nanti nak tgk laa..

yana lyana said...

ala2 matluthfi ke hapa ni?
nak gi terjah jap.

putryteya said...

waahh ... mcm best je ! ni mesti sama kes dgn matlufi ni . kenal tak matlutfi , dia pun lawak jugak .. hehhe:D

✿Dear Yayah✿ said...

@Nur Liyana :

HAHAHA..xleh control dah..kelakar gile!

✿Dear Yayah✿ said...

@C.M.A @ CikMoonAdnan :

best sgt! kelakarrrrr :D

✿Dear Yayah✿ said...

@yana lyana :

mat lutfi tu lain..dia ni alih suara..haha

✿Dear Yayah✿ said...

@putryteya :

kenal3 ^^

tapi die gn mat lutfi lain skit.heee

hamzah ian said...

baru ku kenal.. terima kasih

✿Dear Yayah✿ said...

@hamzah ian :

sama-sama ^^

BeloG MTT said...

Tak pernah tengok lagi. Internet selalu tenat tak boleh nak layan you tube sangat :(

✿Dear Yayah✿ said...

@BeloG MTT :

alolo..xpela nanti tengok..:)