klik klik !

30 December 2011

my Yayah berbaju baru semperna tahun baru.

HYE YAYAH !

Aku tau Yayah, hari raya haritu aku tak belikan kau baju raya. maap. T.T

Dah la sebelum ni kau tak berbaju. astaghfirullahal'azim. bernanah-darah bijik mata si teruna, duda, mahupun bapak yg dah berbini empat ber-anak seploh apabila melihat kau yg berkulit puteh gebu tu. seketol seketol terbeliak bulat bijik mata. hish

Jadi kali ni aku belikan kau baju tahun baru yang baru untuk menutop aurat dan urat.


Cantik tak? cantik tak? pink tu, memang girly youu. *geli aku* keh~ keh~ keh~ aku ingatkan nak mekap2 si Yayah ni lagi, tapi aku rasa mcm dah cukop red jambu sgt ni. nanti bertambah menyampah pulak aku nak bukak belog ni. --,--'



Walaupun aku macho, tapi kale pink semart peh! ni lah namanya dalam hati ada taman.
taman leb-leb.  Thanks syg for your help. =)


Terima kasih baca ^^

20 comments:

look before you leap said...

muahahha..nk baju thun bru jugakk haihh..kat ekin xmo beli pulakk..heeh

Juliet_iRa~" said...

heee ;p..comel saja..love2 lagi..heee

masyitah*azzahra* said...

betulll sgt...pink is da boom....

✿Dear Yayah✿ said...

@look before you leap :

ekin punye baju mahal sgt. heheh

✿Dear Yayah✿ said...

@Juliet_iRa~" :

macehhhh ^^

✿Dear Yayah✿ said...

masyitah*azzahra* :

yepppyyyy :D

maCy said...

gambo tu mengelikan la nyah. haha

✿Dear Yayah✿ said...

@maCy :

HAHAHA. bapokkk

zati embong said...

eh,ingtkan baju apa td.hihi

✿Dear Yayah✿ said...

zati embong :

HAHAHA. baju belog :D

Finaz Jaafar said...

hahah..blog kite tu buat masa ni malas nak renovate..sebabnye tahun ni dah banyak kali renovate ~ hehh~

ermm nice la blog ni jadinye..sweet je..hik

fieyqaqyla said...

.......
no komen~~
.......
saya sayang ibu saya!!
.......

✿Dear Yayah✿ said...

@Finaz Jaafar :

kan kan? suweeeettttt je. hehe

✿Dear Yayah✿ said...

@fieyqaqyla :

gila ka mu? O.o

tya omar said...

nasib baik nyah tu tak jadi background. haha

✿Dear Yayah✿ said...

@tya omar :

miahahaha! jgn ah~ tanak bukak blog dh. haha

Nelly The Strange said...

pink !! feewwwiiit !! ^__^

warna yang lembut .. hehehe

✿Dear Yayah✿ said...

@Nelly The Strange :

hehehe. tengsss ^^

♥ Qistina baTrisha ♥ said...

=))

hoyahadis said...

key lah tu.. comel ape..akk dulu suke hijau..sume nk warne hijau..sekarang dah belot dgn plk..(^+^)