klik klik !

28 December 2011

having a great date with my sugar daddy ♥

HYE YAYAH !

Semalam aku keluar dating and tengok wayang dengan my lebly sugar dedi! ♥ FYI, dolu-dolu je my sugar tu rajin bawak aku pergi tengok wayang. kalau kira tambah tolak bahagi darab rasanya dah almost seploh tahun kut kiteorang tak tengok wayang sama dah. O.o

Tadi kiteorang tengok cerita Mission Impossible 4 - Ghost Protocol. mulanya aku ingat nak tengok cerita yg suweetttt2 gitu la kan. ada ke cerita action, tak romentik langsung! puihh
Tapi disebabkan pilihan cerita yg ada dekat Ipoh Parade tadak yg best. aku pun setuju jela. reda itu ikhlas, pasrah itu menyerah. *tetiba* HAHA
sibuk je anak-anak sugar dedi aku ni nak ikot. haha.

Tapi bila start je tenyeh bontot atas kerusi, wohoooo! best gilak babun gajah kera arnab zirafah rimau kau! rasa nak tengok lagik je. sampai terjerit bukak langkah silat aku dalam panggung tu. ada satu part tu badan kawan abg Tom Cruise tersepit, aku terjerit "ya Allah..!" sambil terlompat dari kerusi beberapa inci. heh =P
Padahal tadak saspen apa sangat pun, org lain tengah dok fokus pakat senyap. so, memang clean and clear je suara aku berkumandang dalam panggung tu. adik aku; Ila dekat sebelah dah gelak kikikikiki sambil menutup mulut untuk meng-kontrol pitch suaranya. disebabkan aku malu, aku pun gelak sama. kononnya aku saja nak buat lucu letuwww. HAHA *cover* =..='
bersama anak-anak sugar dedi & sugar mami. haha.
sama tak muka kami? heheh. WHAT? jari je sama?  --,--' 
k,fine. aku tau sugar mami aku putih dan cantik. aku tak ikut genetik dia. aku ikut belah abah kut. 
abah terkejut. O.o 

Tapi, masalahnya abah aku hensem juga. huwaaaaaaaaa..aku ikut muka sapa ni. aku anak sapa ni. tertukar bayi ke. aku anak orang gaji ke. T.T *pengaruh negetip drama Indon* 
Semalam kan, first time kiteorang satu family tengok wayang sama-sama. sebelum ni, last kiteorang tengok masa aku darjah berapa entah. Ila, Hafiz dan Ammar belum lahir lagi pun. sekarang, abah lagi suka beli CD then tengok kat rumah. and actually aku pun suka macam tu. lagi selesa nak tengok macam mana pun. nak buat gaya bebas, kupu-kupu, kuat lentang, terkangkang. HAHA.
But, the most important thing is, asalkan satu family aku ada kumpul sama-sama. itu je yg aku nak. thanks mami and dedi. both of you are my sugar. ♥ you so much.    

Terima kasih baca ^^

30 comments:

Abg Stalker said...

:)seronoknya..abg x pnh tgk wyg dgn parents.sbb depa x minat.my dad lg la..jgn hrp.tp kua sama2 tu selalu la. :)mmg kenangan terindah dlm hidup ni.

masyitah*azzahra* said...

hambik kau segala jenis binatang keluar..hahahaha

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa syoknyer tgk wayang 1 family... hmm xpenah lagi kuar 1 family tgk wayang...

kalo tgk wyg kat umah je tu.. biasa laa.. hehehe

✿Dear Yayah✿ said...

@Abg Stalker :

seronok sgt :)

kenngan yg paling best :)

✿Dear Yayah✿ said...

@masyitah*azzahra* :

HAHHA. best gile kut !

✿Dear Yayah✿ said...

@C.M.A @ CikMoonAdnan :

seronok kak g satu family ^^

tapi tgk kt rumah pun best :)

tya omar said...

adik semua comel. nak borrow boleh tak?? takda adik. *sobs sobs*

✿Dear Yayah✿ said...

@tya omar :

alo siannye..anak jiran takde? hehe

nak borrow boleh jep. borrow la gambar ni..:D

zati embong said...

haha,amboi, mujur x melatah gitu.haha

✿Dear Yayah✿ said...

@zati embong :

hehe, saya tak melatah XD

Finaz Jaafar said...

macam sama dengan muka mak la kamu ni..hee

✿Dear Yayah✿ said...

@Finaz Jaafar :

eh, yeke?? heh..

Juliet_iRa~" said...

wahh seronoknya..:D

xpernah pon tgk wyg dgn parents..huuu

look before you leap said...

wah sonok2..muke ang mmg same ler ngn sugar mamy..heheg..

✿Dear Yayah✿ said...

@Juliet_iRa~" :

ajak la parents pergi ^^

✿Dear Yayah✿ said...

@look before you leap :

kenapa aku rasa tak same ek. huuu

ILA HonEyBuNNy said...

happynya...;_)
tak pernah g tgk wyg 1 fmly..ehheh..dgn adik2 ja..kekek

✿Dear Yayah✿ said...

@ILA HonEyBuNNy :

hehe..ajak la parents pegi sekali kak..:)

tya omar said...

kalau setakat borrow pic mana boleh nak manja dengan adik. haha

✿Dear Yayah✿ said...

@tya omar :

kehkeh. nak meh la dtg rumah. ammar memg mesra alam dgn semua org :D

hoyahadis said...

gigi ain samela ngan sugar mami..tak caye tengok gambar yg tgh peace tu..maknenye ade jgkla genetik yg tersangkut kat ain kan..he..he..

cikzsmile said...

salam. hamboi sugar daddy tuh. hehe. thanks komen blog mse x online tu. hee~

dhiera said...

as long as kite bersama family, itu lah perkara terindah kan?

✿Dear Yayah✿ said...

@hoyahadis :

gigi kak?? O.o Heheheh!

✿Dear Yayah✿ said...

@cikzsmile :

welkam!! :)

rajin2 la hapdet ek

✿Dear Yayah✿ said...

@dhiera :

yup, sgt best dpt kumpul satu family =')

fieyqaqyla said...

........

saya sayang ibu saya!!

:p

✿Dear Yayah✿ said...

@fieyqaqyla :

itu jela ayat peberet kau kan? HAHAHA

fadh leyanie said...

nak no tepon adik yang buat peace tu..:)
tgk wayang satu family best,,terasa kemeriahan.

✿Dear Yayah✿ said...

@fadh leyanie :

no die 999. HAHAHA

sgt best tgk gn family ^^