klik klik !

18 April 2011

Followers ke-2222! *teruja*

HYE YAYAH !


Hahahahahahaha ,followers ke-2222?gile perasan aku ni..sebenarnya 222 jela..hehe..dari semalam tunggu bila la nak 222 ni..*over-excited*tapi akhirnya seorang insan bertuah telah diisytiharkan menjadi followers ke-222 ain harini. yeay! yeay! *teruja sakai aku* puihhh! XD 
TAHNIAH ye CIK NURSYAHIDA DAUD atau nama kiut dia SCHA .hehe,tengok pulak header dia yang super-kiut ni. makk aihhh~ konfirm lah tuan blognye kiut kan kan. ^______^ 
besar-besar aku tempek ni jum lah singgah terjah ke blog beliau *terhormat : BELIAU ye*

Hehe,teruja pulak nak kasi hadiah kat SCHA ni..hehe. tapi aku kasi 'benda' cikai je. al-maklum la ladang anggur aku belum mengeluarkan hasil lagi. haha. tapi takpe, kalau followers nanti dah sampai 2222 macam yang SCHA  ni doa. *berangan* confirm aku kasi hadiah. haha. 
Nampak kan? cik SCHA ni teruja sangat tekan nombor 2 kut sampai terlebih nombor. tapi takpe. AMIN AMIN yarobbal'alaminn. excited aku baca masa tu. *ingat betul dah 2222* haha. hyper la kan.

 Jadi,kepada cik SCHA yang kiut..terima la AWARD ni sebagai tanda tengkiu & sayang dari kite..hehe ^__^ 
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Haaaa....taraaaa...comey tak?comey tak? tengok la siapa yang buat kan kan. siap ade kiss lagik. *blushing blushing* haha. 

Maap le takda hadiah gempak pun. nanti kite dah kawen dengan jutawan muda kite hadiahkan cik SCHA kereta ferrari sebijik nak? kalau tak cukup nanti kite mintak kat hubby jutawan kite tu lagi duit 2,3juta ke. *hambuii* hehe. 
------------------------------------------------------------------------------------
terima kasih sudi baca entry sengal ni^^
------------------------------------------------------------------------------------

17 comments:

:: Nursyahida Daud // Scha :: said...

thanks dear...=)

Ainnur Afiffah :) said...

@:: Nursyahida Daud // Scha ::ur welcome dear :)

Miecyber said...

Bestnyer ....

Ikan Patin Temerloh

Ainnur Afiffah :) said...

@miecyber : ape yg best? nak award jugak ke? hehe.

shahjiehan said...

tahniah!!!

jom baca dan komen Warnakan Kambing untuk elak di curi.

Farhana Jafri said...

hahaha wt entri pnghargaan cmni pon dh boleh wt dy happy.. kekeke..

jemput singgah ANASAURUS :)

leyzajamil said...

comelnya award tu? award utk pengkomen tak de ke ain?

suka ketawa?? baca ni..

Ainnur Afiffah :) said...

@shahjiehan : hehe,tengs ;)

Ainnur Afiffah :) said...

@Farhana Jafri : betul2,sekadar nak mengahargai & buat org rase happy bukan susah pun. hehe. :)

Ainnur Afiffah :) said...

@leyzajamil : hehe,untuk pengkomen ain bagi ucapan terima ksih okay taK? hehe

Firdaus Kasim said...

yayah, apesal x dpt log in kt apesal? dia dah htr emel pengesahan? yayah kena log in guna url blog dan password

Ainnur Afiffah :) said...

@dirdaus kasim : dia hantar emel pengesahan kat mane??

hoyahadis said...

hurm..best dapat award..
akk pun da follow blog ain ke 211..
jom jadi rakan blog akk pulak..he..he..(^_^)

Nur Liyana said...

wah ainnur..nk jugakk..nak jugak.hehe

Ainnur Afiffah :) said...

@hoyahadis : nak nak ! jum jadik geng ehh . hehehe ^____^

Ainnur Afiffah :) said...

@Nur Liyana : nak jugak? hehe. nanti rajin kite buat AWARD SUKA SUKI . khas tuk liyana . ekekekeke XD

Siti Aniza said...

wahhh...bestnyer...hehe..tahniah followers ke 222 tuh,,hehe