klik klik !

26 July 2011

Jom join persatuan blogger remaja malaysia!

HYE YAYAH !

Aku dipaksa nak promote blog ketua biro aku ; Farid . ahaha.
ni blog farid tu. 

Jadi. sebagai tanda kasih sayang penghormatan, aku panggil dia "beliau" la kan. lagipun nanti RTM nak interview dia masuk tv pasal blog PBRM ni. waaaaa..hebat kan? ehehe. ini lah blog yang beliau tubuhkan --> persatuan blogger remaja malaysia (PBRM). blog ni masih baru jugak dan masih mencari ahli seramai yang boleh. jom la joinnnnnnnnnnnnn ^^ serious tak rugi. farid ni hensem~ ahaha! tiba-tiba je.
Terbuka kepada semua blogger dari umur 10 tahun sampai laaaa..20 tahun. dan kalau yang umur terlebih 20 pun, tapi nak follow blog ni..boleh je. dialu-alukan. :)

Antara tujuan persatuan ni ditubuhkan untuk :
1)Mengumpulkan semua blogger remaja.

2)Mengadakan aktiviti antara ahli. Aktiviti akan dirancang mengikut keperluan dan musim.

3)Membuat pertandingan persatuan seperti pertandingan puisi,cerpen,cerita agama,video pendek atau banner.

4)Memberi tunjuk ajar dan nasihat kepada blogger muda. Kepada semua blogger yang baru membuat blog, ahli persatuan ini sedia membantu untuk apa-apa pertanyaan.

5)Memberi anugerah kecemerlangan kepada blogger pada setiap 6 bulan.

6)Bertukar-tukar pandangan serta berkenalan sesama blogger remaja di Malaysia tanpa mengira kaum dan agama.


Marilah kita bersama-sama menyokong blogger tempatan! perhhhhhhhhh..ayat aku hebakkkkkkkk kan? :D

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
terima kasih sudi baca entri sengal ni^^
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

34 comments:

Nizam Ijam said...

macam menarik..hehe




” Nizam Ijam Dot Com”

A i n n u r A f i f f a h said...

@Nizam Ijam :

jom la joinnnnnnnnnnn ^^

Asyieq-iN Rkey said...

adey...umo dah terlebey..hahah

A i n n u r A f i f f a h said...

@Asyieq-iN Rkey :

ahahak,

xpe kak. nanti tubuhkan persatuan tuk blogger atas 21 tahun erk. :D

AkuMuzikFilem said...

burukknya logo, tak jadi nak join

Abang Stalker said...

menarik.. ;) ayat hebakk.haha

cik azeya said...

tiba tiba rasa sedih sebab dunia remaja dah lama berlalu. rindu pulak. T_T

nelly said...

wah ! macam2 ada !
:)

Shamsuddin Amin said...

ak masuk kategori remaja lg ke... =P

roq said...

bloger remaje?

kanak2 cam aku boleh join tak? hahah

sesinggah la sini ye :)

Aqeela LaEn :3 said...

best blog abg Farid . dah follow :)

p/s : hee , betul2 . dia hensem .

A i n n u r A f i f f a h said...

@AkuMuzikFilem :

ayat mcm teringin makan kasut je.

A i n n u r A f i f f a h said...

@Abang Stalker :


ngeheeeeee, :D

A i n n u r A f i f f a h said...

@cik azeya :

huhu. jgn sodih kak. terima hakikat. ngeh3.

A i n n u r A f i f f a h said...

@nelly :

jum joinnnnnnnnnn? ^^

A i n n u r A f i f f a h said...

@Shamsuddin Amin :

rase mcm layak ke? :P

A i n n u r A f i f f a h said...

@roq :

kanak2 ribena? haha

A i n n u r A f i f f a h said...

@Aqeela LaEn :3 :

hehehe. tpikat ke? :P

Raden said...

ppeehh..bermakne gua yg da 20 lebeh nie bukan remaje ke??

A'IM said...

huhu kena paksa pulak.. takper... tq sbb drop komen kat blog :)

dhiera said...

terlebih 20 sudah~ tp bagus persatuan macam ni kn?

A i n n u r A f i f f a h said...

@Raden :

ngahaaaa. no komen~ haha

A i n n u r A f i f f a h said...

@A'IM :

hehe.. gurau je..

same2. :)

A i n n u r A f i f f a h said...

@dhiera :

heee~ memg bagus..

Anonymous said...

hiya ainchocolate-ainnurafiffah.blogspot.com admin found your blog via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer best backlink service Take care. Jason

Anonymous said...

howdy ainchocolate-ainnurafiffah.blogspot.com admin found your blog via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer most cost effective backlink service Take care. Jason

Anonymous said...

wang segera..tak susah..tak susah..hanya klik sahaja.. http://tinyurl.com/cs4zq9c

Vennesa said...

hahahah..lol... lucu pula bila baca :) btw,, mungkin description x berapa betul-x tau mcm mana describe ..but THE BLOG IS VERY INTERESTING! :) *ikhlas .. hii.. :D

Vennesa said...

hahahh..lol... lucu pula time baca.. had a really great time reading... btw,, x tau la description btl / x-- x tau mcm mana describe.. but THE BLOG IS INTERESTING ! :)

ananaifa enterprise said...

-salam perkenalan ^___^ ni akak ade nak tumpang iklan sikit ye TT-

Salam to blogger sume ^___^

mencari cari doorgift utk majlis kenduri kahwin mahupun jamuan keraian anda? cuba lawati blogspot Ananaifa di waffle-comel-ananaifa.blogspot.com dan sekiranya berminat dengan tawaran kami, bolehlah proceed for next action ya!

//Jazakallah & Jazakallah again TT//

ananaifa enterprise said...

-salam perkenalan ^___^ ni akak ade nak tumpang iklan sikit ye TT-

Salam to blogger sume ^___^

mencari cari doorgift utk majlis kenduri kahwin mahupun jamuan keraian anda? cuba lawati blogspot Ananaifa di waffle-comel-ananaifa.blogspot.com dan sekiranya berminat dengan tawaran kami, bolehlah proceed for next action ya!

//Jazakallah & Jazakallah again TT//

Anonymous said...

ainchocolate-ainnurafiffah.blogspot.com Payday Lenders MO Desloge Mengetahui ia dapat dibebaskan keesokan harinya , saya melarikan diri malam itu , mengemudi ke motel Anda tentang jalan menghubungkan

Anonymous said...

Hi! I simply want to offer you a big thumbs up for your excellent info you have here on this post. I will be returning to your blog for more soon.

[url=http://xrumergeek.com]read more[/url]

Shine FS said...

Adakah isteri / suami anda selalu bekerja di luar pejabat atau kerja lapangan yang menggelapkan kulit? Adakah anak anda aktif dalam sukan dan kerap berjemur di bawah terik matahari? Adakah anda masih ingin kekal Cerah?

Call / Sms: +6016 2715447
Email: 772shine[@]gmail[.]com
Google up: Shine FS