klik klik !

21 July 2011

kenapa nak post entri selalu??

Huaaaaaaahhh. comei kan aku menguap. *err.. =='

Pagi ini sungguh sempurna, matahari terbit begitu indah, deruan ombak kedengaran, burung-burung berkicauan, unggas-unggas berterbangan, daun-daunan dihiasi embunan pagi, ayam berkokok, *kok kok kok koko!*  hahaha.

Okay lah, berbalik kepada tajuk di atas, kenapa nak kene post entri selalu? aku selalu jarang post entri, takde masalah punngggg. jadi apa masalahnya? dan adakah menjadi satu masalah bila aku tak post entri? jadi, masalah apa sebenarnya yang cuba aku timbulkan disini? ada ke masalahnya kalau selalu nak post entri pun? bermasalah ke masalah tu? masalahnya..yang sebenarnya tiada masalah pun yang timbul. paham tak masalah aku sekarang ni? haa..bagusssss! habis selesai satu masalah.

>____< sorry, aku bermasalah sikit harini. *effect makan maggie bekfes tadi. :D

umm..actually aku just nak cakap.. 











GOODMORNING

mulakan harimu dengan senyuman manisssss walaupun korang takda lesung pipit sesweet macam aku. muahahah. :D

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
terima kasih sudi baca entri sengal ni^^
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7 comments:

Asyieq-iN Rkey said...

hahhaha...pengajarannye..jgn sarapan megi...hahahahha

A i n n u r A f i f f a h said...

@Asyieq-iN Rkey :

haha.. kempunan kak..

teyn teyn said...

oke2 , akak paham perasaan itu .. hahahaha

A i n n u r A f i f f a h said...

@teyn teyn :

macehhhhh kak sebab memahami.

hekhek.

shishi.. said...

hahhaaa..ni dri mmg bermasalah...masalh jiwa...hehehee

A i n n u r A f i f f a h said...

@shishi..:

aahaha. :D

Abang Stalker said...

masalahnya masalah dtg tnp masalah tp masalah lain dtgkn masalah.haihh...masalah betul la masalah tu. :P