klik klik !

01 July 2011

Kisah roomates aku yang dot dot dot..

HYE YAYAH !
Harini aku nak selongkar kisah dua ekor orang roomates aku kat uia ni.. hah,mesti ada yang teruja nak tahu ni. siapa yang berminat boleh lah hantar resume pada aku nanti erk. haha. uhm,dah nama pun ROOMmate so,for sure lah perempuan kan. sebab apa? sebab aku pun perempuan..kan kan? *errr..knapa aku buat tanda soal.haha* confirm lah perempuan. aishh =.='

Uhm, kiteorang duduk satu bilik 3orang. diorang berdua dah masuk awal daripada aku. so, masa aku first check in dalam bilik agak 'dingin' jugak lah. yelah, cakap pun ber'saya-saya'. haha. skema sungguh ! :D then, bila dah masuk hari-hari berikutnya segala macam nama aku, ko, hang, beruk, kera, baby semua keluar. yelah, dah makin erat lah katakan. hahaha.


Diorang ni rapat sejak keluar dari perut mak masing-masing. tapi ,selepas aku muncul dalam hidup diorang, aku telah menjadi rebutan. sahabat akrab yang dahulunya seperti kembar tak seiras kini sering maki-memaki, cubit-mencubit dan bertikam pisau lidah kerana masing-masing nak rapat dengan aku. ish ish. =.='
beginilah contoh aksi ganas diorang bila bergaduh. kadang-kadang lebih teruk pun ada. sampai tercabut-cabut kepala kasut sebab nak lawan baling-baling kat muka. ish ish lagi. =.='




BHAHAHAHAHAHAH ! puiiihhhhhhh ! nampak beno nipunye~

Okay lah, straight to the point..inilah manusia yang bertuah kerana dapat rommate cute macam aku :D

1. PUTRI NOOR SYAMIMI.
Dia memang cantik & sangat lemah-lembut. auww~ so, kalau pasal peminat tu kau toksah cakap lah belambak-lambak lelaki berebut dia. cuma kurang sikit je daripada peminat-peminat aku. *sungguh tipu. HAHAH !
jum pergi skodeng kat blog dia.--> (http://tenoctober1993.blogspot.com/) hihi. 

2. NUR FASYAREENA. *bukan fasha sandha okay. nanti dia marah. haha. :P

Fasya senget sandha ni sangat cool. aku beria lah awal-awal dulu pergi class pakai kad matrik , kasut hitam reben-reben tapi dia selumber yaya je tak pakai kad matrik and dengan segala bangganya redah depan lecturer dengan sneakers pink dia tuh! ish ish. nasib baik muka baik. haha.

|
|
|
|
|
|
V

ni kasut si fasya tuh. tapi ops, ini bukan sneakers pink dia tu. saje tunjuk. HAHA.

Fasya ni nampak je macam rendah tapi masa medical check up haritu tinggi dia 157cm and paling mengejutkan sebab tinggi dia lebih daripada aku. *maksudnya aku pendek kurang tinggi sikit daripada dia lah. grr~ =.='

Uhm, tapi sejujurnya aku syukurlah dapat roommate macam diorang. bagi aku, dua-dua ekor budak nogori sombilan ni garang tegas. hehe. sebab diorang akan marah bertegas dengan aku kalau aku tak makan, kalau aku sakit and kalau dot dot dot..hehe. tapi biasalah kan, marah tandanya sayang. *ayat common.haha*
_______________________________________________________________________________
♥ To Fasya and Putri ♥ :

Hope persahabatan ini akan kekal even nanti bila sambung degree aku ke Gombak korang pulak ke Kuantan. *terpisah zahir dan batin.* =.=' jadi, sepanjang 2tahun di cfs ni, layan lah aku baik-baik ye. nanti dah tak dapat nak layan aku dah. mesti hidup korang boring nanti kan..dah tak dapat dengar gelak ketawa aku yang kiut and suara aku nyanyi yang merdu. hehehe. :P

You all ROCKK ! terbaik dari noghori sombilan. :D

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
terima kasih sudi baca entri sengal ni^^
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
p/s : header aku hilangggggggg ! damn. =.='

18 comments:

sunflower of mira said...

waahh..bljar rjn2 yea. kim slm ke roomate :p

A i n n u r A f i f f a h said...

@sunflower of mira :

wokeyhhh ^^

shahjiehan said...

wahaha... korang ni suma comel2... mimi pon comel...



ahahaks..

jgn kuat perasan ok??

belogkiter said...

alah sweetnya ..

A i n n u r A f i f f a h said...

@shahjiehan :

mimi memg cantikk & comellll ^^

tpi xpena perasan pun. hakikat ok.

cuma ade org tu yg suke perasan. :P

A i n n u r A f i f f a h said...

@belogkiter :

hehehe, <3

Firdaus Kasim said...

kwn awk yg first tu lah yg sy tgh cari skrg untuk dijadikan bakal isteri.. single lg x? hehe

Entri Paling Best :
Tutorial Tambah Slideshow Dalam Entri

A i n n u r A f i f f a h said...

@Firdaus Kasim :

err..ntah la..hehehehe.. :p

ape kate tanye sendiri, g la kt blog die. :)

adan said...

enjoy baca entri ni.. kejap g nak terjah belog member lemah lembut pujaan malaya tu.. ehehe..

kadang heran gak pompuan ni.. 1st kenal "saya,awak" bila dah lama kenal semua perkataan terbaik digunakan sebaik mungkin.. ahaha..

teyn teyn said...

semoga jadi 3 abdul versi pompuan eh ..

heheh ..
da lame ta jenguk dek disini :)

rindunyaaa..

nelly said...

all the best tau !

shahjiehan said...

tu dia.... melamar melalui blog je.. hua3

A i n n u r A f i f f a h said...

@adan : ahahaha. :P

g la terjah. bkenalan terus. :P hihi

A i n n u r A f i f f a h said...

@teyn teyn :

hehe. ain pun rindu kat akak ^^

A i n n u r A f i f f a h said...

@nelly :

macehhhhhh dear ^^

A i n n u r A f i f f a h said...

@shahjiehan :

ape lagik sj.

cepat la msuk minang.

nanti melepas. :P

hehehehe

Abang Stalker said...

kirim slm both..hehe ^^

start gatal da..hahaha.

sahabat ssh nk cri,klu da dpt tu jaga la sebaik2nya. :)

Anonymous said...

hoi aurat aq tuh ! replace gamba replace gamba !!!! (///>_<///)

*jgn publish tau