klik klik !

11 November 2011

siapa belom tidor? jom main..

HYE YAYAH !

aku tak boleh nak tidor la...........................................jom main?

AAAaaaaaaaaaaa.....chummmmmmm! opp tercampak akuh.

Jom main hingus nak? sehhh..sehhhhh......#bunyik hingus comel.

Wehhhh, batuk seseme aku tak baikbaik lagi. semalam macam dah makin okay, tapi taktau nape malam ni makin teruk. sobsobs. hingus pulak meleleh-leleh ke ladang gandum. jadilah coco hingus tak crunch. yum yumm! bekfas untuk anak-anak genius ke sekolah. cubalah.

coco crunch hingus berbuihbuih. yummyyyy! kehkehkeh =D


Kalau la aku boleh cabut hidung aku macam ni, aku lekat-tempek kat toilet untuk students manfaatkan hingus aku dengan berguna. takde lah terbuang membazir kan? tengok tu..kale hijauu pekat lagi~ i loikeeeeee. :P

Hmm, aku dah telan 3bijik ubat seme dari pelbagai sumber sekaligus dengan harapan seseme aku pun baik sekaligus. tetapi same je. T.T aku nak tido tapi tak selesa, nak pejam mata pun takleh. hingus cair ni tak hentihenti meleleh non stop mcm kedai 7e doplohpat jam. esok class pukul 8pagi. alang-alang dah pukul 3 ni, aku tunggu sampai esok jela. T.T
martina HINGIS. #sedap nama dia. =P

Aku text kawan aku dengan harapan die terkejot terjaga, tapi die tak reply pun. kughang hajaq! hati kau tak terdetik ke di saat aku perlukan kau sekarang ni? T.T #okay ni over.

tengkiuuu baca. sobsobs. #hingus leleh lagi.

39 comments:

msredcheesecake said...

Skang ni mmg musim ingus meleleh.... Jgn lupa lap.... makan je ubat tu... Nanti baik la...

Bapak said...

semoga cepat sembuh

Cik Yatt said...

ciannye..jaga mkn gak ok.

Ecah Ecot said...

sabo jela ye..dugaan org x sihat..hoho

cikzsmile said...

salam. haha tergelak2 baca entri nie. semua kait dgn hingus. geli la ! =P

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

kalo xhilang selsema gak.. makan laa buah oren.. ada vit c..

✿Dear Yayah✿ said...

@msredcheesecake :

xcukop tangan nak lap asek meleleh ja..haha..okayy :)

✿Dear Yayah✿ said...

@Bapak :

tengkiuuuuuuu :P

✿Dear Yayah✿ said...

@Cik Yatt :

baikkk :)

✿Dear Yayah✿ said...

@Ecah Ecot :

sabor la ni..ubat berpapan2..huhu

✿Dear Yayah✿ said...

@cikzsmile :

geli? xpena kuar hingus ke? kehkeh

✿Dear Yayah✿ said...

@C.M.A @ CikMoonAdnan :

kat Uia ni tadak org juai buah oren..hehe

Abg Stalker said...

lain kli jgn text kwn,text la abg.. ;)haha..comel je flu x henti2. :)mkn limau,sumber vitamin C k.

Saiazuan said...

hehe style tul yg picit hidung tu

✿Dear Yayah✿ said...

@Abg Stalker :

heleh ckp senang la..bak sini nombor! haha.
oryteeee.

✿Dear Yayah✿ said...

@Saiazuan ;

BUAT LA SATU LETAK KT UMAH...:P

Abg Stalker said...

haha..kang abg bg rosak la reputasi artis. :P xmo la,nti bergaduh lak ain dgn pkwe.abg mls nk j yg ke3. #poyo jp.haha

✿Dear Yayah✿ said...

@Abg Stalker :

cisss, retis la ni? hahaha.

tula, kang gadoh pakwe-pakwe ain kang susah pulak kan. #bajet jap. haha.

ekin.. said...

haha...kesiannye..cepat sembuh k..:) hingus tuh pekat likat x??haha..

✿Dear Yayah✿ said...

@ekin.. :

tengkiuuu dear :')

hingus tu pekat tapi kale puteh..kehkeh #yekkk

qatrunnada said...

syafakallah,,
tpi apasal msj tme org tgh tido?takde mknanye dia nak bangun semata-mata utk bca msj tu n balas..

hoyahadis said...

letak kat pasu bunga buat baja..mesti subur pokok tu kang..ha..ha..

miza said...

alololo..kesiannye..syafakallah ain =)

cikzsmile said...

salam. cococrunch ! nyum2 hehe. thanks for love my entry yah. main tulis je tu. thanks so much okehh !

Mutiara Bernilai said...

moga cepat sembuh kamu..

btw, suke la yg bekas shower foam tu,,mane nak carik? haha

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

buat macam roy.. taruk straw dkt idung..

✿Dear Yayah✿ said...

@qatrunnada :

hehehehe..:D

ILA HonEyBuNNy said...

cian dia selsema....

take care eh...jangan main hingusss tu..ehhehe

ILA HonEyBuNNy said...

cian dia selsema....

take care eh...jangan main hingusss tu..ehhehe

ILA HonEyBuNNy said...

cian dia selsema....

take care eh...jangan main hingusss tu..ehhehe

ILA HonEyBuNNy said...

cian dia selsema....

take care eh...jangan main hingusss tu..ehhehe

ILA HonEyBuNNy said...

cian dia selsema....

take care eh...jangan main hingusss tu..ehhehe

ctk said...

hahaha..kawan kamu tido mati tu..hihi...sbr ye..skrg da ok ke??

Finaz Jaafar said...

geli lak tengok koko crunch tu !! huwaaaaaa

✿Dear Yayah✿ said...

@ILA HonEyBuNNy :

sy suke main hingus. kehkehkeh

✿Dear Yayah✿ said...

@ctk :

alhamdulillah makin okay..:)

die memg utamakan tido dri sy. sob3

✿Dear Yayah✿ said...

@Finaz Jaafar :

bila bayangkan hingus berbuih2 baru nk geli. kalo dak, habeh telan licin mangkuk :P keh3

sergeant keroro said...

keroro ada resdung, sobs

✿Dear Yayah✿ said...

@sergeant keroro :

siannye..g la berubat..:)