klik klik !

29 September 2011

ni lah gaya orang dah habeh exam xD

HYE YAYAH !

Perghhhhhhhhhhhhhhhh ! gile bahagia aku rasa bila dah habeh exam ni. taktau nak habaq mai lagu mana lagi untuk menggambaqkan betapa seghonoknye aku. yihaaaaaaaaaaa! tegedik tegedik tegedik *bunyi kuda lari* hahah. senget betoi aku pepagi ni. whatever la kan asalkan aku bahagia kan. bukan selalu nak tengok aku senget happy macam ni, yelaaa..selalu asyik jiwa-kacau je. 

macam ni la gaya aku lepeh habeh exam tadik. 

Taktau la apasal dan apekejadahnye dan apekemendanye yg buat aku asyik jiwa-kacau jek. puncanya tidak dapat dikenal pasti. tapi takpela, kita lupakan masalah dunia tu. mari kita pikir dan rancang perancangan hidup masa depan kita. ecehh, ayat nak diva saje. 

Hmmm, aku sebenarnya ada masalah besar ni. ingatkan lepeh dah habeh exam ni tadak problem, tapi nampak gayanye makin bertambah. hishhh, macam mana ni eh..Uia bagik aku cuti bersalin rehat selama tigabolan disebabkan aku study pulun-hyper-over-teruk sgt kat sini. *sangat la kan* kehkeh. apa aku nak buat tigabolan ni? masalah betoi la..hish! kesian kat aku dapat cuti sampai tigabolan. korang ada cuti dak? berapa bolan? tadak bolan? ish ish ish..kechian.. kihkihkih *gelak penuh riak..eh,tak baik. maap2*

boring sampai habeh gugur semua rambut aku. :P

Hmmm..abah dah offer aku keghoje. gaji baik punya! makan, pakai, tempat tinggal, jamban, tv besaq, peti ais gedabak, bilik gedebom, jiran sebelah pun, hamboi anak die.. hensem kemain. haihh, senang cakap rumah sejibik lengkap segala bagai ada. memang teruja la kan dengar. nak tau? aku akan..







...jadik bibik dirumah. ==" *tepuk la sikit..tq2.*

Uwaaaaaaaaaaaaaaaa..uweekkkkk..emmbekkkkk..tensen aku tensen! *over* tadak profession lain ke yg abah nak offer kat aku? eh..ada laa. dalam pakej kerja bibik tu ada + cekgu tusyen doplohpat jam. chott kan nak spm tahun ni. jadi, aku terpaksa menghadap muka beliau setiap hari sehingga ke hari-hari spm yg terakhir demi menjadikan dia seorang jantan yg berguna kepada keluarga, bangsa dan negara. bhahahah! hambek kau ayat aku berdaulat kemain.

Takpela, yang penting skang ni aku tak sabar nak pindah rumah baru. aku harap2 jiran sebelah rumah aku tu ada anak lelaki yang sebaya ke, beza satu-dua-tiga-empat tahun ke,dan hensem dan baik-soleh-berkopiah dan pandai dan menepati ciri-ciri sebagai somi jiran aku.*gatai* hahah.  

alimnya kucing ni. nak kawen dgn die lah. :P

Terima kasih baca yek! ^^

38 comments:

msredcheesecake said...

bestla dah habeh exam... bule blogging sampai biru

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

tahniah!anda bakal menjadi bibik terhormat. :D hahahaa..elok la tu hr2 sidai bju kt luar bole duk ngintai main mata ke dgn ank jiran sebelah. ;)

fieyqaqyla said...

=_='

Zulaiqa Nazri said...

bhahaha..kelakar r..
btw,, iqa pon ase cuti lame ni x best,, x taw nak wat pe.. iqa da abes exam ni pon ase busan gler..

✿Dear Yayah✿ said...

@msredcheesecake :

hehee..tau takpa..:P

✿Dear Yayah✿ said...

@Iz.Eusof (Abg Stalker) :

huhu..sidai baju kat tingkat atas,,alaaaa! :(

hahaha..gatai~

✿Dear Yayah✿ said...

@fieyqaqyla :

heleleeee..takpaya nak buat muka aku tampo kang.. hahahaha

✿Dear Yayah✿ said...

@Zulaiqa Nazri :

kan? tapi best jugak bule merenggeng lelame..hahaha

Miecyber said...

Omedetou gozaimasu...

✿Dear Yayah✿ said...

@Miecyber :

apekebendanyetu..:P

nik lan nik mat said...

gatai...harap2 la kite berjiran ye

Muhammad Amirulhazim Alias said...

UNTUNGLAAAH ! budak engine isnin ni baru habis -.-

✿Dear Yayah✿ said...

@nik lan nik mat :

gatai...haha

boleh3..meh la perak..:P

✿Dear Yayah✿ said...

@Muhammad Amirulhazim Alias :

UNTUNG LAA ! budak pandai kan amek byk subjek. :P

ILA HonEyBuNNy said...

wahhahah...betul2 happy n sng hati neh bila habis exam yer..hehehhe....

✿Dear Yayah✿ said...

@ILA HonEyBuNNy :

hehehehe..mesti laaa..:D

cik nAdyYa ツ said...

unt0ngla da abes exam
=)
shomeyy sesgt kuceng awk uhhhh ~_^

✿Dear Yayah✿ said...

@cik nAdyYa ツ :

maceehhhhhhhhhhhh ^^

eva said...

awak dh cuti sem.. sy pulak stat mggu depan.. muler lah stress dalam masa 3 bulan uwaa

Finaz Jaafar said...

ohoiiii habis exam dah ye..happy letttewwww....untung laaaaa

✿Dear Yayah✿ said...

@eva :

kihkih..kechian diee..:P

✿Dear Yayah✿ said...

@Finaz Jaafar :

memang untung laaaaaaaa :P :p

PeJuAnG CinTa said...

aku cuti 3 bulan gak =P

Saiazuan said...

huhu ok la tu, ada keje kat umah.. lg bgus.. bln2 claim r gaji nak enjoy..hehe ;)

dhiera said...

kemain excited abes exam siap nk pindah rumah lagi~

adan said...

hahaha.. enjoy baca entri ni.. jadi bibik ok gak tuh.. harap2 tak berjirankan bangla la erk.. bangla ni gatal tau..

fadh leyanie said...

ngeh3..mengikut tafsiran entri ni,,perasaan anda msti gembira tak terkata..mmg syok kalau dah habis exam,,:P

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

bina badan la kat rumah... kih~kih~kih

✿Dear Yayah✿ said...

@PeJuAnG CinTa :

tahniah laaaa..hehehe

✿Dear Yayah✿ said...

@Saiazuan :

hehehe..nasib baik abah bagi gaji jugak..:D

✿Dear Yayah✿ said...

@dhiera :

memang laaa..sy nak pindah ni pun sebb nak cuti la..bhahah

✿Dear Yayah✿ said...

@adan :

thanks adan..:)
harap2 tak laaa..bangla memang gatai..:D

✿Dear Yayah✿ said...

@fadh leyanie :

tau takpa..hehehe

✿Dear Yayah✿ said...

@Azroy Kassim :

hahaha..tanokkkkkk :P

amny said...

waaaahhh....
kita pon dah abes gak..jom berbelog mcm dlu2..ehhe

✿Dear Yayah✿ said...

@amny :

yeahh ^^

qatrunnada said...

hehe,,kelakar la..cute kucing tu

✿Dear Yayah✿ said...

@qatrunnada :

hehehe..maceh :D