klik klik !

09 September 2011

Remaja sakit jiwa bunuh diri kerana blog.

HYE YAYAH 
Baru harini aku dapat menaip di belog terpinggir dan kurang kasih sayang ni. sian kau yayah , dianak luar nikah tirikan oleh aku. wuuuuuu sabar jela dapat tuan yg busy mengalahkan najib ni. plus, idea aku selalu tersekat setiap kali aku nak menaip. kenapa? aku pun taktau sebab sekarang ni pon idea di hotak aku sedang tersekat. *blur patploh saat*

Satu-dua-tiga-empat hari ni taktau kenapa aku asyik rasa gelisah jek. rasa macam ada something wrong somewhere. apakah? oh, patutlah. rupa-rupanya baju aku sebaldi tak dimesinkan lagik. kalau nak guna tangan memang kecut la jari-jari runcing aku sebab bertahun pun tak siap-siap akibat kebanyakan helaian baju yg perlu dibasuh. macam aku cakap di awal tadik, aku busy mengalahkan najib. :P
Alhamdulillah aku dah lepas tasmi' surah al-furqan walaupun tergagap-gugup-gigil aku sebab menghapai last minute kan. salah siapa? of course salah lecturer yg terlalu membebankan diri ini dgn esaimen yg melimpah sehingga ke ladang gandum. *padahal salah aku yg membusykan diri dgn notifications di fesbuk. T.T* ntoh berapa la markah tasmi' aku tuh. harap madam Saudah simpati kat aku dlm bulan syawal yg penuh barakah ni. yea.

Tapi yg penting, pueh hati aku dapat menaip sekejap duakejap selepas derita merindu berhari-hari & aku hanya mampu melihat dengan pandangan yg sunyi sepi dan cemburu buta tuli pekak dan sebagainya, sebab kawan-kawan aku ada je entri baru yg dipublish berploh ribu kali sehari. belog aku? asyik-asyik entri lama yg dah expired dan basi bau kudis kurap dan tahik. puihhhh..jijik. hak tuiiiiih~

Wohh, jam dah pukui 4.03 pagi la. aku perlu paksa pejamkan mata aku. maaf la sebab aku menaip tanpa motif. aku cuma nak melepaskan ketagihan yg terpendam supaya aku tidak sakit dalam jiwa dan kemudian bunuh diri akibat terlalu rindu berbelog. T.T

Terima kasih baca yek ! :D

22 comments:

Muhammad Amirulhazim Alias said...

tukaq gambaq tu cek . seram . haha

justcallmeanis said...

laaaaa. ahahah :D

A i n n u r said...

@Muhammad Amirulhazim Alias :

hahah..tanokkkkkk :P

A i n n u r said...

@justcallmeanis :

hehehehe..:D

Saiazuan said...

ish jgn la ckp blog trpinggir :D

✿Dear Yayah✿ said...

@Saiazuan :

habih nak cakap belog di pinggiran pulok? kehkeh

teyn teyn said...

yunk , gmbr tu mnakotkan la ..

✿Dear Yayah✿ said...

@teyn teyn :

hikhik. takut ek? :D

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huhu..kalau sehari x hupdate blog pown..dah rasa xsenang duduk..apatah lagi berhari2 kan.. hehehe

dhiera said...

hahaha... ada jugak menda nak merepek pepagi buta ni~ hek

✿Dear Yayah✿ said...

@C.M.A @ CikMoonAdnan :

tau takpa. hekhek :D

✿Dear Yayah✿ said...

@dhiera :

hehee. ni namanya takda koje. :D

Finaz Jaafar said...

hahaha..adeh..mesti oke la markah tu nanti..chillex..

eh, kte kalo xupdate blog msti sebab cuti kerja atau pun takde idea..bukan sebab busy..haha

ILA HonEyBuNNy said...

takoot jgk tgk gambar tu...hehe

sama la...skrg busy dah jarang2 update blog..hehhehe

Saiazuan said...

nak entry baru dari yayah :D

✿Dear Yayah✿ said...

@Finaz Jaafar :

thanks ^^

hikhik..cm gitu pulok..:P

✿Dear Yayah✿ said...

@ILA HonEyBuNNy :

ramai yg takut erk..hihi

✿Dear Yayah✿ said...

@Saiazuan :

heheee..sibuk skit skang ni..:D

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

xpe la..:) asalkn pelajaran x terabai.rindu dendam berahi pd blog tu terpksa la ditahan.

✿Dear Yayah✿ said...

@Iz.Eusof (Abg Stalker) :

tula pasei, pape pun study 1st kan..:)

shishi.. said...

gambar????????apakah????????
pelik2...xde kaitan...seram de la...cian budak tu...ish2x...

Anonymous said...

sangat menarik, terima kasih