klik klik !

20 September 2011

♥ romentik lunch bersama ustaz. =D

HYE YAYAH ! 

Ihik ihik ihik. *gedik* haritu kan ada sorang ustaz yang baik dan hensem dan puteh melepak dan tinggi dan smart ajak aku lunch. waaaaaa...bertuah sungguh. kau ada?haha. memang jeles semua student pompuan kat uia bila dengar ustaz tu ajak aku lunch. ehek, ustaz ni merangkap lecturer bahasa arab aku. namanya ustaz kamaruddin tapi biasa aku panggil abg din jek. ihik3 *gedik lagi* dia memang sgt baik dengan aku. i loikeeeeeee.


Then,aku setuju lah kan. sape yang tanok kan. kiteorang pun set la masa and tempat kat mane nak dating keluar lunch. disebabkan aku takleh nak keluar dari kawasan uia ni so ustaz kate makan kat cafe dalam uia je. ceeiittttt, baru nak kikis duit dia makan tempat mahai2. tapi takpela aku order jela byk2 so,boleh simpan utk bekalan aku sepanjang minggu last kat uia ni.

Aku ada tangkap beberapa keping gambar kami makan bersama. nak tengok? jangan jealous okayyy. :D

sungguh macho abang din ustaz makan. auwwww.
2orang pakwe classmate yg jealous dok pi sibuk sekali masa aku lunch dgn ustaz. hish! ==" 
ni semua pun jelous dok menyebok sekali. yihh..kacau daun. :P
2-3 menjak ni dia dah pandai buli aku balik. kesian kat aku. T.T 
nasik ayam abang din ustaz order sungguh sedaaaaaappp. betui2 hou liauu. kehkeh
 fadhilah, atun and ella. 
aku and hanis tersayangggg. dia ni suka panggil aku 'baby'. habeh sume org tanya aku memang biasa org panggil 'baby' ke? maluuu aku. huuuu T.T 

Then, lepaih isi perut kiteorang pun berposing tangkap gambar di taman yg tak berapa nak rupa taman. *bawah tempat cafe tu jek sebenarnye* hahah.
tak semua ada ni. ada lagik 2 pakwe brothers melarikan diri. hish
comey kan kami? paling comey aku la. *lalalalala*
 ♥domo♥
fadhilah and..budak comeyy. BHAHAH

Emm..ni la minggu last aku kat UIA..last untuk semester ni laa. hehe. pehtu cuti 3bulan and start balik next sem tahun depan. yihaaaaaaa..boleh honeymoon sepueh hati kat rumah baru. ihik3. 

Whoppsss btw, please pray for me dear. untuk exam final sem satu ni. huhu. takuttttttt T.T

terima ksih baca yek ! (:

30 comments:

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

semoga final nti diberi ketenangan dan dipermudahkn soalan utk yaya k. :)bkn main hensem lg ustaz a.k.a abg din awk tu.haha

✿Dear Yayah✿ said...

@Iz.Eusof (Abg Stalker):

maceh yek ^^

memang hensem kalah semua budk uia. kehkeh

ILA HonEyBuNNy said...

wahhahah...

rindunya matrik UIA ku....

tgk ja bangunan teringat mtrk uia..

all the best my junior...;)

✿Dear Yayah✿ said...

@ILA HonEyBuNNy :

macehhhhhh kak ^^

cik nAdyYa ツ said...

wahhh ~~
bestnyeeee O_o

Muhammad Amirulhazim Alias said...

haha ! tergelak baca entry ni .

okay , goodluck for final !

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

panggil baby?? hehehehe

Finaz Jaafar said...

okay sila kirim salam pada ustaz tu..dia ada blog tak??hahah

zati embong said...

hihi good luck yayah..

✿Dear Yayah✿ said...

@cik nAdyYa ツ ;

MEMANG BEST ^^

✿Dear Yayah✿ said...

@Muhammad Amirulhazim Alias :

hehee.

awk pun gudluck ^^

✿Dear Yayah✿ said...

@C.M.A @ CikMoonAdnan :

huuuu. maluuuuu T.T

✿Dear Yayah✿ said...

@Finaz Jaafar :

takde. tapi num tepon die ade. nak? kehkeh

✿Dear Yayah✿ said...

@zati embong :

maceeehhhhhhhhhhhhhhh ^^

shishi.. said...

nice,,comel,,mai secawan ur bro....yg ustaz tu xmau...hehehehhehe

dhiera said...

nak ustaz tu belanja sama boleh? he
good luck ye final exam~

✿Dear Yayah✿ said...

@shishi..:

hehe..pandai memilih ek..:D

✿Dear Yayah✿ said...

@dhiera :

boleh..tapi kne pggil die abg din. haha.

macehhhh yek ^^

teyn teyn said...

hensemnya abg din diaaaa .. hehehe

Zulaiqa Nazri said...

har~bestnye..

✿Dear Yayah✿ said...

@teyn teyn :

kehkeh. biasa laaa..

✿Dear Yayah✿ said...

@Zulaiqa Nazri :

hehek..meh la mai pj..:)

Saiazuan said...

aku got a lil brother, semua dlm ahli keluarga aku panggil dia baby kecuali aku, aku panggil dia pan..haha

✿Dear Yayah✿ said...

@Saiazuan :

hahahaha..babyboy? ieeuwwww~

tapi..kenapa pan? bhahah

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

gud luck final.. jgn nk bercintan je.. hehehe

✿Dear Yayah✿ said...

@Azroy Kassim :

macehhhhh ^^ hihi

PeJuAnG CinTa said...

pergh !!!! mcm kenal je tempat nie.. tapi dimana ya

qatrunnada said...

cehh,,tulis DOMO tapi gmbaQ org yg besaQ..
cafe tu rsa mcm penah pegi tapi taman yg xseberapa mcm tman tu xpenah pulak..kt bahagian mana??
~exam LEM,,haha,,i like3

✿Dear Yayah✿ said...

@PeJuAnG CinTa :

kalo tak kenai tak tau nak ckp la..haha

✿Dear Yayah✿ said...

@qatrunnada :

hehehe..:D