klik klik !

29 August 2011

nak nyanyi lagu hari jadi ke lagu raya ni?

HYE YAYAH !
Haippp, apasal aku tanya soklan cam gitu ek? hehe. sebabnye saje aku nak hebohkan cerita yg pada tanggal 29 ogos 2011 ni adalah tarikh hari lahir aku. haha. so, hagak-hagaknye patut nak nyanyi lagu raya ke lagu hari jadik ni? ngeh3. alhamdulilla setelah beristikarah &berijtihad ape kate kite nyanyi lagu negaraku dan jalur gemilang! yelah, lagi 2hari dah nak merdeka. :D
aku semangat patriotik. kau ade?

Baru kejap tadi isi perut makan kepsi. kebetulan pulak ibu ada kupon & tetibe bermurah hati nak belanja sahur makan kepsi. hahah. erkkk~ ALHAMDULILLAH. rezeki 29ramadhan. :D

Emmm, btw thank you kat semua yang wish birthday aku kat henpon atau pesbuk. like byk2 lah! biar belambak notification, hahah. and..special thanks untuk amirul yang buat entri wish happy birthday utk aku kat belog die. dah la aku ni hati kiut so memang terharu sungguh. smpai meleleh hingus and ayaq mata. serkhh sekhh.. *bunyik hingus keluaq*

Harapan aku sepanjang 18tahun hidup dlm nikmat &rahmat Allah yg terbentang luas..dlm malam 29ramadhan 1432 yg barakah ni jugak..aku berharap akan jadik insan yg lebih baik utk agama dan negara. berdoa agar dipermudahkan segala urusan dunia & akhirat. dipermurahkan rezeki. $$$$. heee. jadik anak , kakak , kawan n student yang solehah , cemerlang , gemilang & terrrrrrrrrrrbaikkkkk ! haha. aminnn. doakan aku yek ! :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
terima kasih sudi baca entri sengal ni :D
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9 comments:

dhiera said...

selamat hari lahir.. semoga panjang umur dan murah rezeki.

selamat hari raya jugak. ampun maaf dipinta ye~

Muhammad Amirulhazim Alias said...

haha . sampai menangis meleleh hingus ayaq mata serkhh serkh ! happy birthday !

Bapak said...

happy birthday Yayah!

Anonymous said...

=(

A i n n u r said...

@dhiera :

thanks dear ^^

A i n n u r said...

@Muhammad Amirulhazim Alias :

thanks mirul ! :)

A i n n u r said...

@Bapak :

macehh bapakk ! heheh

A i n n u r said...

@Anonymous :

=P

Anonymous said...

lama xupdate..