klik klik !

23 February 2011

ain jadi SU ??

HYE YAYAH !

Mcm bese pagi tadi aku kua ngan K.NOR .
ape lagi ,pegi juin program bagi sumbgn uh .
awal pulak harini k.nor amek ,dah la aku mgun lmbat .
hahax ,tula ain tido lagi leps subuh .
na wat cemane ,nantuk sgt .huhu ,ain buad ape semalam ?hahh ,kantoi . 
haha .shhh ,diamdiam !tabule btawu Yayah .hahax .
then ,dlm kul 12.30 habis dah tpi mcm bese lah singgah kedai dulu minum2 an ,hehe .
odw na balik umah tu dlm kete sembangsembang la ngan K.nor .
jumaat ni ade rombgn pegi MERLIMAU ,MELAKA .
K.nor kate dah buh name aku juin rombgn ni .
bub abah kate aku juin .hurm ,setawu aku abah tanye je na pegi ke ta .
aku belum ckp pape rupe2nye abah da express dulu buh name aku .huhu .
pegi jela ain ,sekali sekala bese an diri .hahax .

then k.nor ckp 6 march nie ade FAMILY DAY pulak .
k.nor na lantik aku jadi setiausaha program .
tapi just cam training lah .tala sume kut .huhu .
dup dap dup dap dah aku .
dlm hati ;buleh ke ain ??huhu .tah la .aku rase tggungjwb nie berat lah .
bub progrm nie bukn nye cm time sekola dulu .yela ,dulu takat setiausaha persatuan BM je .hahax .
haishhh ,siyes aku ta bape na confident sebena nye .
even jadik setiausaha je .uhuhu .=,='
tapi tapelah ,k.nor dah janji na tolong &bimbing aku .
tapi FAEEZ lagi hebad .
k.nor lantik dy jadik PENGARAH URUSAN .
hahax .pengarah ke pengurus tah .tapi ,power an?
tpi dy memg layak ,aku baru lagi .
hurm ,harap2 lah sumenye berjalan lancar nt .
law ta ,buad malu je .huhu .-_-
but ,its oke lah ain ,just do it !

3 comments:

W said...

s/u utk apa?

paeh said...

kelakar.. hahaha..

Ainnur Afiffah :) said...

W: s/u utk urus an family day tula .catat2 mse msyuart ,bincg2 na buad ape .hehe .


paeh : ape kelakar ?dushh kang .hehe :p