klik klik !

09 November 2012

Nawal Jes dan Sepatu =D

HYE YAYAH! 

Aku taktau since when aku minat dress shoes @ flat shoes, tapi aku baru perasan memang mostly kasut aku jenis camtu. maybe disebabkan aku ni tak suweet sgt jadi at least aku nak kelihatan suweeetttt la bila jalan kan. wahahaha. tapi serious, aku terasa mcm manis and comel plak bila pakai kasut reben2 manik ni. terasa diriku begitu berharga~!! muahaaa. =D 

So, aku gugel lah sampai terserempak dgn satu minah ni namanya  Nawal Jes. aku ingatkan minah salleh mana la sekali rupanya minah Malaysia daaaaa~ ceh. tapi cun gak design kasut yg dia buat. aku paling minat flat shoes dia la. simple je manik2 dia. tak la penuh merelip sgt, just nice bak kata omputeh. heheh. 

The Pink Battle 

Tolong la belikan untuk aku ye inche future. wahahaha. *tak malu* 

And ni semua design NJ yang lain : 

The Gold Shoe

Princess'H

naAdira
tapi yg ni mcm over crowded sgt. geli plak tgk dah mcm kurap je. *maap NJ=P

RowenNa

ni pun wedding shoes. lawa weh. >....<  tapi, kalau aku kawen aku tetap nak kasut flat jugakkkkk.heh 


Nude A' Snake
ni diperbuat daripada texture kulit ular. nampak sexy youuuu~~!!!! aww wuhuuu. 

Minnie gone bad

Ekceli tak semua kasut NJ ni aku minat, tapi saje tayang kat korang. *ade ke lagik org singgah belog aku pon -..-' 

Tapi, kalau aku kawen..aku nak inche future belikan kasut flat shoes yg suweett2 gitu. hew hew. *gedik* tanok yg heels, kaki aku patah kalo pakai kasut tinggi. haha. haritu aku beli carlo rino yg tinggi tak sampai 2,3 inci pon tumit aku dah sakit. taubat nak beli weh! taubat! 

wohooooo~!!

taktau nape aku suka dgn combination warna die. heh 

warna brown ni pon lawa. tapi, ada tumit.. T.T carlo rino aku tu mcm ni la tapi warna merah. 

I loikeee kasut berkilat. ngeh3~

corak bunga2 camni pon lawaaaaaa  >__< 

Haihhhhhh..sejak bila aku giler kasut ni?? ainnur ooo ainnur~ dah pandai erk. ish ish ish. dulu kasut crocs pon jalan je, sekarang ni memilih betol. -..-' terasa kedewasaan plak bila cakap pasal benda2 cenggini. erghh. dah la nak masuk doploh taun. waaaaaa!!! i hate number two. nak stay sweet nineteen bleh tak? huhuk. 



11 comments:

Anonymous said...

awak ni mengada2 suke dekat kasut








huahuahuhauhauhuahuahauhau XP
guess who

fieyqaqyla said...

hmm. o.-

Cik Yatt said...

yatt pon suke flat sbb senang nak jln dan nmpk comel bile paki..hihihi

Dear Yayah said...

cik anon : gemuk eh? ke debab? ke gendut? haaaaaaa...pau? gebu? montel? alaaaaaaa...sape ni eh? ohh...NUR FASYAREENA!!!!!!!!!

Dear Yayah said...

fieqaiela : xpayah buat muka. diam2 suda

Dear Yayah said...

yat : kan? hehe. at last ade jugak yg fhm isi hatik ku. haha

Anonymous yg tadi tu said...

how dare u =..=

Dear Yayah said...

hahahahaha. maap cik anon montel =P

masyitah*azzahra* said...

ainnur!! nak kasut pink bunga2 tu!!!!

Abg Stalker said...

amboi..dlu gile abg stalker,skrg gila kasut plk. *perasan jp :D

Rafiq Naemah said...

tumpang lalu...
http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/