klik klik !

13 November 2012

hepi anniversary ツ

HYE YAYAH !

Alhamdulillah..harini 13/11/2012 genap doploh tahun anniversary aku eh anniversary parents aku. woahhhh..20 wehhh dua.puloh.  jangan main2 eh. =D ibu dgn abah kawen umur 23 so, diorang dah 43 tahun~!!!! huhu. takpe, masih muda. eheheh



see? I've told you. ibu and abah masih muda. sweet forty-three gitu. hihik =D biasa lah keturunan kami memang semua awet muda. wahaaaa *masuk bakul angkat sendiri.

Abah & Ibu, 

Happy anniversary~!!! sorry for the late wish. ayung ingat tarikh 13/11 tapi ayung terlupa yg tarikh tu TODAY! bila tgk date kat desktop lappy baru terkejut beruk arnab comey gitu haaaa.. so, disebabkan ayung tak dapat jadik orang first yg wish. so i wanna be the last one. (≧◡≦) sebab mostly orang remember benda yg first and last kan. heheh. but I know, apa-apa pun both of you will always remember me. mestila sebab ayung anak yg first. HAHAHA. nampak tak permainan nombor kat situ?

ok, dah start merepek. (-’_'-)

ibu tak ready. hihi

Abah & Ibu, 

Terima kasih yg tak terhingga dari awal ibu & abah dapat berita yg ibu mengandungkan ayung sampai lah dah berlemak besar sekarang. thank you so muchh!!!!!!! ayung tak tau nak balas macam mana. ayung cuma dapat berikan the best yg ayung termampu lakukan as your daughter. walaupun ayung selalu kadang2 kuat merajuk or sensetif terlebih..abah & ibu tetap layan kerenah anak mu yang mengade2 ini. huhuk.

Abah & Ibu, 

halalkan makan minum ayung. ampunkan semuaaaaaaaaaaaaaaa dosa2 ayung pada abah & ibu. sengaja ke tak sengaja ke, whatever I did wrong..I really don't mean it and ayung menyesal sgt dgn apa yg ayung pernah buat dulu2. I'm such a bad daughter kan? (╥_╥) I'm so sorry. please forgive me (✖╭╮✖)

Abah & Ibu, 

Ayung doakan semoga Allah ampunkan segala dosa2 kalian. semoga Allah berikan kejayaan & kebahagian di dunia & akhirat. semoga Allah lapangkan diri dari tipu daya & muslihat manusia, lapangkan dari hutang, lapangkan dada, lapangkan hati & fikiran, dan permudahkan segala urusan di dunia & di akhirat. semoga Allah berikan abah & ibu kesihatan yg baik. semoga Allah permurahkan rezeki dunia & akhirat. semoga Allah berikan abah & ibu ketenangan & hidup dlm kasih sayang kerana Allah. semoga Allah limpahkan sepenuh keberkatan dlm hubungan perkahwinan ni. semoga Allah sayangi, rahmati, berkati & sentiasa biarkan hidup abah & ibu dalam hidayahNya. semoga Allah sentiasa tunjukkan jalan yg lurus, sentiasa dlm Islam dan sentiasa hidup memperjuangkan Islam. Allahuakbar! =)

Abah & Ibu, 

IBU AND ABAH IALAH PARENTS TERBAIK DI DUNIA & AKHIRAT. I LOVE YOU SO MUCH~!!!!!! UHIBBUKUM FILLAH. ❤‿❤

This is my heart. hehe.

……..@*@*
….@*……..@* …………………………@*
..@*……………@* ………………@*……..@*
.@*……………….@*……….@*……………..@*
@*…………………..@*…@*………………….@*
@*………………………*……………………..@*
.@*…………………………………………….@*
..@*………………………………………..@*
….@*…………………………………..@*
……..@*…………………………..@*
………..@*……………………@*
…………….@*…………..@*
……………….@*……@*
………………….*..@*
……………………@
……………………*
……………………@
……………………*

yap tukang tangkap gambar. hee




5 comments:

ihihihi ~ said...

aaww ~ ><

*jgn harap nk tgk mak n abah aq peluk mcam tu in public . huahua XP

Dear Yayah said...

ibu gn abah memg suke romentik depan semua org. haha XD

Indah said...

Salam. Nak jemput join pertandingan twitter antidadah. Jom layari http://nodrugplease.blogspot.com utk dptkan syarat penyertaan.. Good luck!

Abg Stalker said...

hai ayah,hai ibu..nm sy afiq. XD hihihi

Sizzling Suzai said...

best dear uve got such a lovely family..hargainya krn ade org y xdpt kbahagiaan itu..hmmm sediih plak hihi btw, they looks so romantic lg2 1st pic tu :)