klik klik !

06 January 2012

gotong-royong taska baitus sakinah. =)

HYE YAYAH !

Haritu, kak maziah text aku bagitahu ada meeting Nisa'. Nisa' ni satu badan NGO yg khas untuk kite-kite aje. haha. untuk perempuan je. then, dia kata lepeh meeting ada aktiviti menghias and gotong-royong taska baitus sakinah yg baru je bukak. memang first time aku masuk rumah tu, takda rupa taska langsung. pudar, suram, malap, gelap gulita. haha. selepas kami mengerjakan rumah tersebut.........hasilnya. jeng jeng jeng..

kusyuk weh! rajin betui aku. keh~ keh~
berselerak giler tempat ni kiteorang sepahkan..
okay nak berlagak..ni aku yang tempekkan~ heh heh heh! XD
hasilnya..sudut bermain golek-golek bakal2 baby. =P
berhati-hati di jalan raya, ingatlah orang yg tersayang. 
mereka gembira dengan hasil kerja kami. kihkih
hiasan pintu masuk..kretip betoi aku ni..hua hua. padahal kerjasama bersama. XD
my peberetttt ^0^ katak hijau~ ong gedek gedek
Sapa-sapa yang ada anak kicik-kicik dan rasa malas nak bela, marilah hantar beramai-ramai ke taska baitus sakinah untuk diternak dijaga dan dibela dari seawal pukul 7.00pagi hingga selewat 6.30petang. miahaha XD 

Terima kasih baca ^^

12 comments:

Pocket said...

cantik,
tp masa bergambar ngan hasil keja tu,
sila la duduk.. motif utama (which is the dinding kat belakang) tak nampak la sis :D

masyitah*azzahra* said...

whh...aku pun koin nis' tp nis gopeng...hehehe...
byk even yg aku miss..hehe

cik ayuni said...

bagusnya buat aktiviti mcm nih...

tya omar said...

bestnya buat pahala.

hoyahadis said...

bagus macam ni..kira menderma bakat yang ada..he..he..:)

✿Dear Yayah✿ said...

Pocket :

kan dah tunjuk sblum tu. heee

✿Dear Yayah✿ said...

masyitah*azzahra* :

awat tak g? hehe. support la nisa' :)

✿Dear Yayah✿ said...

cik ayuni :

alhamdulillah :)

✿Dear Yayah✿ said...

tya omar :

aminn.semoga ada ganjarannye :)

✿Dear Yayah✿ said...

hoyahadis :

tau takpa kak. hehehe

amny said...

waahhh !! berseri seri terus taska tu :D

Abg Stalker said...

nice handwork. ;)kretip sungguh noo..hehe