klik klik !

08 January 2012

Result semester 2 dah keluar rupanya. XD

HYE YAYAH !

Kan?kan? *tetibe* tak ada apa yg lebih gembira bila benda yang kita impikan tercapai dan dimakbulkan oleh Allah s.w.t. dan hanya sujud syukur tanda kesyukuran, terima kasih ya Allah ya Rahman ya Rahim. =')

Alhamdulillah, result semester 2 dah keluar. berdebar jugak masa dok bukak laman portal tu. dalam hati cuma ada dua benda; repeat level 6 atau exit. dan alhamdulillah jugak sebab keputusannya tertera perkataan exit with flying colours. *okay tipu. dia tules exit je. hahaha



Syukur sangat-sangat sebab tak sia-sia aku korbankan cuti dan ambik short semester. hehe. 


p/s : minggu ni busy sikit tak sempat nak bw. nanti aku ziarah korang yek. ^^ tengkiuu so much kat sapa yg baik hati kiut sebab rajin jari meng-komen.


Terima kasih baca ^^

8 comments:

tya omar said...

jealous nya. tunggu kita exit sekali sem 3 ni yer. haha

Muhammad Amirulhazim Alias said...

Tahniah!! Hebat2.

syazwani said...

mabruk alaiki^^
hebat ainnur~

✿Dear Yayah✿ said...

tya omar :

hehe. aminnn. kite doakan :)

✿Dear Yayah✿ said...

Muhammad Amirulhazim Alias :

thanks :)

rezeki je tuh. huhu

✿Dear Yayah✿ said...

syazwani :

syukran wani ^^

alhamdulillah. :)

amny said...

alaahh.. xdpt tgok,, nape yee?

Abg Stalker said...

abg x dpt tgk la resultnya..tp xpe la..:) ok.