klik klik !

07 August 2012

8 kepala berharga RM208.00. =O

HYE YAYAH !

Haaaaa..apa yg rm208 hingget untuk 8 kepala? 8 kepala ayam ke? tapi, ayam apa mahai bebeno. ayam kepala emas? ohhh tidak tidak. ini 8 kepala terbaik dari ladang yg paling baik di Perak. takkan dapat kat mana-mana kedai runcit,supermarket,shopping complex,rumah jiran,mahupun dirumah² berdekatan. ini limited edition punya kepala. barang baikkkk punyaaaaa. muahahaha.

Dgn segala hormatnya dipersembahkan, kepalaaaaaaa........


yeahhhhh kepala.....................erk, eh bukan bukan. bukan kepala paip. =='

dipersembahkan 8 kepala...eh, 7 kepala je. satu lagik kepala tangkap gambo.

Haritu kiteorang plan last minute ekceli nak iftor sesama. and like always yg last minute tu la yg menjadik kan. haha. walaupun pada mulanya pelbagai ujian & dugaan akhirnya kami dapat berkumpul bertemu bersatu di Restoran Simpang Tiga. yeah, memang GRAND IFTOR la kali ni. ingat nak pigi kedai tepi-tepi jalan tu je. sekali kau hambekkkk liyana benti depan restoran endon. 

pelayan endon dia hensem² wooo

"ikhlas dari kami warga indonesia" wahaha

disebabkan kami 8 kepala, we choose number 8!! =D

sebelum berangkat mengaut makanan yg ada. buffet la katakan. apa yg ada kau wajib hambik. makan tak makan belakang cerita. hahaha

nasik akuh. wahahaha.

baiklah sekarang, sedikit demi sedikit makanan di ambil memenuhi meja......

meja semakin penuh...... 

semakin penuh ye..

posing sambil berlumba-lumba ambik makanan~

sedang menunggu giliran ambik makanan. sian kene jaga meja. wahahaa

yeahhh dan akhirnya meja dah penuhhhh! =D
haaaa kau tengok la makanan utk stok perut sampai sahur ni. buncitt perot~

nata de coco!!! 
yg ni salad buah dia bapak giler3 sedap. pat lima nam mangkuk aku telan

nampak tak muka kenyang di situ? =P

ni adik Liyana; kawan aku. dimana ada Liyana, memang adik dia akn menyibuk. =P

selosai makan. erkkkkkk~ konyangggg

ini semua hasil buangan kami. HAHA

PAMERAN HENPON 
henpon Liyana, henpon aku, henpon aku, henpon mai, henpon aku. eh. 3num =P 

memang saje susun ikut ketinggian. Farhana bangga je paling tinggi. puihhh =='

masa untuk bayarrrr~ $____$

kcinggg kcingggg duit melayang. fffffuhhh~

Alhamdulillah, dapat jugak iftor sesama taun nie. lepeh ni kite konvoi beraya sesama pulak ek? aku dah beli baju raya dah. waahahaha. *eksaited* but bukan eksaited nak raya sgt pun, just rasa seronok bila dpt kumpul balik mcm dulu. rinduuu giler la nak sakai sakan dgn koranggggg. miss ya! muaaahhh! :-*

3 comments:

awak rase siape? :-* said...

ihihi

keychain rabbit tu ~ >.<

Dear Yayah said...

keychain rabbit? bukan tu haku yg bagik ke? hahaha

penat pk name baru said...

i meant the rabbit on ur handphone accessory ==