klik klik !

12 October 2011

'belog berpuaka' drama bersiri terbaru di tv3

HYE YAYAH !

kih~ kih~ kih~ *belog puaka mengilai*

Dengan segala hormatnya dipersilakan cik Ainnur Afiffah untuk mencemar duli dan berangkat kaki ke belog puaka pusaka khazanah lama turun temurun keturunan beliau. kepak kepak gebung gebung kepak kepak *bunyik kompang* kehkeh.

Goodmorning my yayahhh ^^ 
huaaaaaarghhhhhhh.. alolo comeinye menguap. *err..ok huduh..-_-'*

abang buaya eh badak menguap xtotop mulut..meh sini kitew totopkan mulut nak. :P 

Emmmmm,ok skrg kite lupakan dulu topik bahawasanya aku ni comey. sebenarnya akuh hade masalah global warming nak kepoh cerita kat korang. sejujurnya kan aku taktau la kenapa aku maleh sangat2 nak pikir apekah yang aku nak tuleh dalam entry belog ni. kadang-kadang tu hade je idea. tapi....................................................................................................................aku malehhh. T__T 

Kenapa aku jadik macam ni? kalau nak kata penat hangkut barang nak pindah aku rasa aku hangkut kaki je.-_-' haihh, mungkin faktor pemakanan kut. *tetibe*

Emm tapi betul..sekarang ni aku dah kurang makan nasik jadik, sebab tu lah aku kurang energy untuk memerah hotak berfikir dan mengerah jari menaip,kan kan?betul dak? fuhh lega sungguh. hahah nasib baik akuh dah tahu apa puncanya dan nasib baik nasik goreng ibu buat semalam ada lagik seperiuk. alhamdulillah.. kbai.   

terima kasih sebab terbaca yek! xD 

28 comments:

nik lan nik mat said...

diet lettew

✿Dear Yayah✿ said...

@nik lan nik mat :

mane ade..busy :P

zati embong said...

ade ke org yg berjaya xpernah ada perasaan malas?

Arizakiah said...

kelakar mummy baca entry yayah....
kepak gebung gebung kepak....

Cik Yatt said...

kiut gile badak tu..hahaha

✿Dear Yayah✿ said...

@zati embong :

tapi okay lagi sbb org bjaya rajin. ni kalau maleh memanjang pe cite? haha

✿Dear Yayah✿ said...

@Arizakiah :

hehe..bunyik kompang la sgt kan mummy..:D

✿Dear Yayah✿ said...

@Cik Yatt :

ha'ah la badak..sy tuleh buaya..haha!

Cik Dolly said...

shumil badak tuh..but biler diyer nganga jep..menakutkan :)




CiK DoLlY dAh fOlLoW Ur blOg
PlEasE fOlLoW My bLoG aT: http://cikdolly90.blogspot.com/

msredcheesecake said...

penyakit malas ni kena cegah sbl merebak....bahaya... heee

fadh leyanie said...

serious,kalau betullah ada drama bersiri blog berpuaka akan ku habiskan masa menontonnya:P
makan nasik banyak2..

cik nAdyYa ツ said...

owg malas memg susa nk bjaye ,,huhu

dhiera said...

nak abes kan nasi goreng seperiuk ke? tak cukup glucose agaknya ni~

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

xmoh malas2... rajin...rajin..rajin.... :P

ILA HonEyBuNNy said...

aduhhhh...

tetiba rasa malas jugak neh...heheheh

nelly said...

jangan malas2 !

Abg Stalker said...

mencarut bhs francis klu x tahu nk ngarut apa dlm blog.hihi ^^ yaya jgn mls sgt ye,abg piat telinga nti.mahu? :)

p/s: hrni abg cuti sehr dpt le jln2 blog adik2 kjp. ;)

teyn teyn said...

sis pon byk keje tau skang. stresss.. makan pon lupa.

✿Dear Yayah✿ said...

@Cik Dolly :

haha. wokeyh :)

✿Dear Yayah✿ said...

@msredcheesecake :

memang bahaya. :D

✿Dear Yayah✿ said...

@fadh leyanie :

haha. sy pun nak tengok kalo ade. :D

✿Dear Yayah✿ said...

@cik nAdyYa ツ :

that's right

✿Dear Yayah✿ said...

@dhiera :

haha. terlebih cukop dah ni. :P

✿Dear Yayah✿ said...

@C.M.A @ CikMoonAdnan :

hehe..takde idea nak tuleh ape kak..:P

✿Dear Yayah✿ said...

@ILA HonEyBuNNy :

jgn ikut sy kak. :D

✿Dear Yayah✿ said...

@nelly :

baik bosssss! haha

✿Dear Yayah✿ said...

@Abg Stalker :

haha. bahsa perancis pun taktau~ :D

✿Dear Yayah✿ said...

@teyn teyn :

jaga diri kak ^^