klik klik !

17 July 2012

you drive me crazy T.T

HYE YAYAH !

sudah sungguh begitu teramat sangat lama aku tak menaip di belog ini bukan? *apahal bahasa daulat semacam. -..-'

haih..patut la dua tiga pat lima nam menjak ni tangan aku makin berlemak krim hingga menjilat jari, ini semua gara-gara jari aku dah kurang exercise selain memegang pen menghadap esaimen yg tak siap-siap tu.

and sekarang sukacita dimaklumkan aku dah xtau cane nak buat intro ni. muaahaha. *awkward gile nak taip doh. (╯_╰)

errr...ok kot intro atas tu? kan kan? heheh. =P lama sangat kot tak blogging. ingat nak pencen dah, tapi katne lagik aku nak menganjing meluah merepek kalau bukan kat belog cibai ni kan. ade la jugak function kau dalam hidup aku yayah.

first of all, jutaan sorry u ols sebab lama menghilang sebab dok bertapa dalam uia ni haaa...tak kemana pun, pi mai pi mai tang tuuuu jugak. pi kelas, balik kelas, pi meeting, stg discussion, malam balik bilik dok la berhajat nak online kejap. tapi, kejapnya menjadi sangat lama ye sementara menunggu fesbukjadah tu nak loading. memang makhayam betol! kansel hajat suci murni aku. =='

arrrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!! huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..TT.TT

ammar stress.
semua orang pujuk dia. ammar gelak. 
tapi kemudian, ammar jadi semakin 'stress' -..-
kami risau lalu pujuk & belikan dia lolipop.
tapi, rupanya makin 'stress' TT.TT

jalan penyelesaian terakhir.......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V

inilah cara mudah hilang stress. 

"Ada masa kita perlu menangis, agar kita tahu dunia ini bukan hanya ada ketawa. ada masa kita perlu ketawa, agar kita tahu nilai setitis air mata. ada masa kita perlukan teman agar tidak berasa kesunyian, dan ada masa kita berasa sunyi membuatkan kita takkan pernah lupa betapa bernilainya seorang teman."

stress balik. HAHA


<countdown Ramadhan : 3hari lagikkkk!!!!! yeayyy~ =D >
ayam oh ayam. i'm gonna miss you so muchhh (❤╭╮❤)

5 comments:

Pink Lavender said...

selamat berpuasa!!

makneng follow sini
jom follow makneng

nabila azmi said...

slm rmdhn..follow awk=)

Amy Farhana said...

singgah sini

kindly visit my blog : http://senyumindah90.blogspot.com/

Thanks :D

fieyqaqyla said...

Mabuk la kamu ni, -.-'

Btw, jalan cerita yang menarik-tetarik-kau memang deboomm la. :DD

makwe ammar said...

thothothomey ammar <3

huahua siap ade jalan cite lg