klik klik !

03 April 2012

Ni untuk abah ^__^

HYE YAYAH !

Harini 3hb/4/2012. yeah, birthdayyyyy abah hensem! ni memang betul-betul, tak silap mcm haritu and aku call abah subuh-subuh tadi wish. hehe. so, today's entry is all about ABAH. :)

bismillahirrahmanirrahim.


Abah,

ayong tak tau nak mula dari mana. tapi, warkah ni lahir dari hati seorang anak perempuan untuk seorg lelaki yg bergelar abah. abah yg terbaik. abah yg tiada bandingan. abah yg the best in the world! =D

Abah,

ayong sayang abah. abah selalu ingatkan ayong belajar rajin-rajin. abah selalu nasihat ayong. abah selalu bagi motivasi & support ayong. sebab tu ayong suka cerita & sembang dgn abah. abah best! hehe.


Abah,

ayong ingat lagi haritu masa nak midterm exam, ayong nangis-nangis call sebab stress belajar susah nak paham. abah tak push ayong or paksa study lagi. abah suruh tutup buku, tidur ke makan ke. abah suruh relax. abah tenangkan ayong, abah pujuk, abah motivate, abah dengar je walaupun ayong gedik merengek-rengek. abah siap buat lawak lagi, abah pujuk puji-puji ayong. hehe. abah memang romentik la! hek hek hek.

Abah,

ayong kagum dengan abah. abah kuat kerja, rajin, & kuat semangat. ayong appreciate sgt pengorbanan abah. abah selalu tolong ayong bila study. abah tak belajar Laws pun tapi byk yg abah tau. apa pun ayong tanya, abah still nak tolong walaupun abah sibuk. yelaa..dgn kerja lagi, abah nak belajar lagi, class, meeting, dgn golf lagi. hhehe. dgn nak layan opah lagi, dgn hal lain lagi tapi abah tetap spend time utk ayong.


Abah,

ayong sayang abah. terima kasih didik & besarkan ayong. terima kasih sebab jadi seorang abah yg tunaikan tanggugjawabnya & bekalkan anak-anak dgn ilmu & agama. ayong ingat lagi abah cakap cuma itu je harta yg abah boleh tinggalkan, ilmu & agama. Insya Allah ayong akan jaga & guna dgn sebaiknya. doakan ayong =)

Abah,

ayong bangga ada abah. hehe. and ayong pun tau abah bangga ada anak perempuan comey & baik mcm ayong kan? hik hik hik =D *perasan jap*

Abah,

ayong minta maaf utk semua salah & silap selama hampir 19tahun ayong hidup. ayong tau kecik-kecik dulu ayong nakal & degil, sekarang asyik nak merajuk je. hehe. ayong syukur Allah kurniakan seorang abah yg best! ^___^ halalkan semuanya, makan minum, semua yg abah bagi. *termasuk blackberi sekali. hehehe =D

muka sama kan? hehehe. sayang abah 

SELAMAT HARI LAHIR YANG KE-43 TAHUN. 

I LOVE YOU SO MUCH!

16 comments:

fieyqaqyla said...
This comment has been removed by the author.
fieyqaqyla said...

saya nanges . T.T

terharu ..

ta tau nak cakap apeeee . T3T

dhiera said...

selamat hari lahir pakcik~ semoga panjang umur dan murah rezeki~ aminn

✿Dear Yayah✿ said...

fieyqaqyla :

hehe. sedih sgt ke cik akak oih?

✿Dear Yayah✿ said...

dhiera :

thank youuuu kak ^^ aminn

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hpy birthday utk abah :)

najmi^^ said...

hoy hoy! hb

✿Dear Yayah✿ said...

C.M.A @ CikMoonAdnan :

macehhh kak <3

✿Dear Yayah✿ said...

najmi^^

hoy hoy! tengkiuuu

msredcheesecake said...

Happy birthday untuk abah....

Teringat arwah abah msred....

adan said...

suka dengan entri ni...

semoga abah kamu sehat sentiasa dijauhkan dari segala jenis penyakit merbahaya..


ayong= nama adek sy.. ^_^

Qamaruls said...

selamat hari jadi kepada ayahnya @dear yayah

✿Dear Yayah✿ said...

msredcheesecake :

thanks kak. doa byk2 utk arwah ye ;)

✿Dear Yayah✿ said...

adan :

thanks ^^

hehe. aminnn

✿Dear Yayah✿ said...

Qamaruls :

tengkiuuuuuuu ^^

saye sayang abah saye jugak said...

aaawwwwwww >.<
trharu seyez !