klik klik !

09 February 2012

Tolonggg.....T_T

Wey dey aci amma apaa..

Tolong aku..T__T

Entah penyakit sawan barbie apa yang berjangkit aku tengah malam yg dah pagi ni. entah perasaan giler apa yg ganggu aku sampai membengkak kesakitan jiwa yg terus menusuk ke sanubari ni. *eceh sempat lagi*

Macha, aku nak nangisssssssss. uwaaaa T___T

sokh sekh sokh sekhhhhh.. *sedut hingus*

Tensionn.. O.o serius aku tak suka rasa camnii. aku tak suka feeling yg tibe-tibe rasa nak nanges tanpa tau apa sebabnya. I really hate this feeling. serious.

erk

Ya Allah kenapaa niiii.. ?___?

Aku dah calling-calling ibu tadi, dah sembang gelak mengekek-ngekek dgn adik ammar tadi. kononnya nak legakan sakit jiwa ni. tapi, apa pun tak boleh. makin menjiwa aku jadinya. apeee niiii apee niii.

astaghfirullahal'azim. astaghfirullahal'azim. astaghfirullahal'azim.

Aku tau aku hanya perlukan Dia time ni. bai yayah..

24 comments:

Cik RoSs said...

Alahaiiii..siannye dia.Sabar ye.Cuba tarik nafas dalam,kemuadian menangis la.Kerana bila kita menangis,jiwa kita akan sedikit lega.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

kenapa..kenapa..kenapa...

✿Dear Yayah✿ said...

Cik RoSs :

huhu, thanksss :) skrg dh okay sikit. hee alhamdulillah :)

✿Dear Yayah✿ said...

C.M.A @ CikMoonAdnan :

entah la kak, masalah hormon kot. hahaha

masyitah*azzahra* said...

urmmm..biase ainnur...usia kita ni emosii amat x stabil... xpe ainnur... waktu kmu tgh sedih,...mesti Allah nk hadiahkn kmu satu kegembiraan..x harini esok...normal ainnur...nak2 lagi usia kte yg tgh pikir psal pasangn hidup...lagila emosi ni makin x stabil... sobran ya sodiqati..innallahamaana....

✿Dear Yayah✿ said...

masyitah*azzahra* :

heeee, psgn hidup? eeeiii tanokkk. takut la syitah, bukn senang nk cari org yg sesuwai ni. haha. *sedg berpikir*

syitah, tula..skrg dh lega, tenang je..bila gn Dia, semua happy kn syitah..alhamdulillah cinta Dia xpenah kecewakan hati ni..<3

:))

S H I T E Q said...

biase la tuh. pmpuan ni kdg2 beremosi tnpa sbb. normal. :D

Zulaiqa Nazri said...

na dtg bulan kowt.. kih3..

dhiera said...

period??

✿Dear Yayah✿ said...

S H I T E Q :

erk? normal eh..tapi sy tasuke..........hmm

✿Dear Yayah✿ said...

zulaiqa nazri :

huahua..ye kot :P :P

cik azeya said...

ngapain?

tya omar said...

tak pe. sabar je. mesti ada hikmah nanti. hati ni selalu nak main chak chak dengan kita. just keep being positive.

najmi^^ said...

huhu.. chill~ shout box uh leh tukar dah tu.. wink wink

✿Dear Yayah✿ said...

cik azeya :

enggak apa-apa. kikih

✿Dear Yayah✿ said...

tya omar :

huhu, tula kan. pmpuan ni salu ade masalah hati. :P

✿Dear Yayah✿ said...

najmi ^^ :

hahaha. okay, nanti tukar la, tadak masa. heeee

fadh leyanie said...

hah...kenapa ni apa dah jd,.ni mesti kes rindu sanak saudara,jauh diperantauan T_T

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

bnyk2 brselawat :)

✿Dear Yayah✿ said...

fadh leyanie :

mybe kot..dah 2bulan xbalik rumah..T__T

✿Dear Yayah✿ said...

Muhammad Saiazuan Norhalik :

insya Allah ^^

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

jgn lupa tadah tgn..

amny said...

huhuhuhu... strees kott.. amni pernah lalui :)

taktaunakletaknameape said...

been there . huh . konpius an , tp tu lah ,slalunye lpas solat mesti rase tenang balek . huehue