klik klik !

29 April 2011

miss pooh. gedik je bunyi. *lalalala*

HYE YAYAH !


Hari ni ain tukar gambar dekat header. kihkihkih. excited ni. umm ,okay tak eh? =.='


Dulu ain buh gambar "pengawas sekolah". ramai cakap macam tu padahal bukan pengawas pun. gambar tu tangkap lagi berapa minggu je nak SPM. ade pertandingan pidato. haha. XD 
   
So , saja menggedik nak tambah perkataan "Miss Pooh" kat situ. haha. perasan lah konon comel macam Pooh. *Pooh comel ke? haha. ade orang tu cakap comel. 


BTW ,thank you Masyitah sebab edit header saya. love u~ Muahhh! 
------------------------------------------------------------------------------------
terima kasih sudi baca entry sengal ni^^
------------------------------------------------------------------------------------

28 April 2011

Tahniah! Anda telah ditawarkan...

HYE YAYAH !
Keputusan tawaran matrikulasi dah keluar tau. nak check picit sini okay. hehe. 

Tajuk aku cam gempak kan. konon dapat tawaran something awesome lah. padahal matrik je ponnggg. haha. hey , jangan pandang rendah pada matrik okay? ramai kalangan doktor asal matrik tau. um ,FATIN LIYANA yang study medic dekat Indonesia tu pun asal matrik gak. sebab tu orang kate , belajar lah kat ceruk mana pun asalkan kita belajar betul-betul insya-Allah berjaya. so nak pergi ke tak eh? 

si hensem  cakap pergi lah dulu. nampak sangat dia nak halau aku kan. hehe. tapi wanie kate UPU keluar next week ,so kite tunggu jela apa cerita result UPU nanti. kalau mendukacitakan ; Selamat Datang Ke Matrikulasi Gopeng , Perak. haha. fuhh ,dah la jauh gile. bak kate Anyez terasa bahang panas bontott duduk dalam kereta lama-lama. beria tunggu ketibaan R&R sepanjang pejalanan. haha! padahal gopeng tu selangkah je pun dari rumah aku. *over la selangkah. =.='
------------------------------------------------------------------------------------
terima kasih sudi baca entry sengal ni^^
------------------------------------------------------------------------------------

26 April 2011

"Adakah aku dah cukup cantik sekarang?"

HYE YAYAH !
Ini kisah cinta yang berdarah..

Girl: Hi !
Boy: Umm... hi.. 
Girl: Saya sebenarnya dah lama nak bagi tahu awak sesuatu...
Boy: Umm..apa dia?
Girl: Saya betul-betul suka dekat awak.. dan saya....saya rasa...saya dah jatuh cinta pada awak..!
Boy: err...OK..
Girl: Apa maksud awak dengan "OK"?
Boy: Saya tak sukalah awak macam ni..
Girl: kenapa tidak? 
Boy: nantilah saya bagi tahu awak..


Sejak dari tu, girl asyik tanya pada boy "Kenapa?" bila setiap kali die jumpa boy.. Tetapi boy asyik jawab jawapan yang sama.."nanti lah saya bagi tahu awak.." Sampai akhirnya ,girl tu fedup..

Girl: Saya penatlah dengan semua ni! bagi tahu jela saya kenapa awak tak suka saya?!

Boy: ishh..kau ni betul-betul nak tahu ke??
Girl: ye!
Boy: Sebabnya...kau tu tak cantik,jelik tau tak?! Apa guna keluar dengan perempuan yang tak cantik macam kau ni?! no point! memalukan aku je tau?!
Girl: Tapi...saya...
Boy: Ishh..dah lah! tinggalkan aku sendirian boleh tak?!

Boy terus beredar dan girl tu terduduk menangis. Dia betul-betul kecewa dengan apa yang boy cakap. Kemudian , telefon dia berbunyi..

Girl: Hello?
Mama: Sweetheart? Mama nak awak balik rumah sekarang. Sekejap lagi mama habis kerja mama terus balik rumah okay.
Girl: Alright Maa.
Mama: I love you.
Girl: I love you too, Maa.

Selepas itu , girl tu terus balik rumah dan sampai je dekat rumah , dia terus ke bilik air dan lihat wajahnya di cermin. 

Girl: Aku tak cukup cantik ke.....

Kemudian , girl tu teruskan kerja dia , dia dah tahu apa yang patut dia buat. 2 jam kemudian , Mama girl sampai rumah dan dengar bunyi air dari bilik mandi. Mama girl terus naik ke tingkat atas dan terkejut tengok sepanjang hall dah basah dengan air yang datang dari bilik girl. 

Mama: Honey? Okay tak ni??

Mama girl rasa tak sedap hati terus buka pintu bilik girl dan.........dia sungguh terkejut. Air mencurah-curah atas lantai dan air tu berwarna MERAH!  Mama girl terus masuk ke dalam dan dia menjerit ketakutan. Disitu...dia terlihat anak gadis kesayangannya sedang terbaring dipenuhi darah akibat torehan pisau di seluruh muka. Mama girl bergerak ke belakang dan ingin bergegas untuk menghubungi polis tetapi...dia terpandang sesuatu di cermin...

Ada tulisan yang ditulis dengan darah.. walaupun tulisan tu tak jelas tapi mama girl masih dapat baca...

"Boy....adakah saya dah cukup cantik sekarang?"

___________________________________THE END_____________________________________ 

Bak kata omputeh , "Dont judge a book by it's cover" so,jangan lah nilai seseorang itu berdasarkan kecantikan luaran semata-mata tetapi nilai & ambil kira dahulu hati budi , kecantikan dalaman serta peribadi dia. Lagi-lagi pada akhir zaman ini,pilihan kita seharusnya pilihan yang tepat. Bagaimana contoh pilihan yang tepat? pastinya si dia yang menjanjikan kebahagiaan dunia & akhirat. :) 


And even kita di'reject' oleh seseorang yang kita cinta sekalipun ,janganlah sampai rosakkan diri. berdosa hukumnya kalau kita zalimi diri sendiri. teruskanlah kehidupan. mungkin esok,akan hadir seseorang yang lebih baik untuk kita. Allah lebih mengetahui.=)

------------------------------------------------------------------------------------
terima kasih sudi baca entry sengal ni^^
------------------------------------------------------------------------------------

22 April 2011

HARI BUMI SEDUNIA.

HYE YAYAH !


Bersempena Hari Bumi Sedunia ni..jom lah kite bersama-sama melestarikan bumi untuk kenikmatan hari esok bagi menunjukkan betapa kita menghargai & bersyukur dengan bumi yang hijau lagi indah ini. *cewahh ayat aku*
Jadi ,moh le kite pakai baju hijau ,makan sayur hijau ,dengar lagu hijau & cat rumah colour hijau..yeah! haha. :-P


"Dan janganlah engkau melakukan kerosakan di muka bumi ,sesungguhnya Allah tidak suka kepada mereka yang berbuat demikian."
surah al-Qassas ayat 77.

Tapi kalau kite tengok dunia sekarang ni,semakin banyak kerosakan telah berlaku di muka bumi ni.Malah,kebanyakan negara kini berdepan dengan risiko banjir & kebuluran akibat perubahan cuaca yang menyebabkan pemanasan global & pencemaran alam sekitar.

"Telah timbul pelbagai kerosakan & bala bencana di darat & di laut akibat perlakuan manusia itu sendiri"
surah ar-Rum ayat 41

Dalam Al-Quran jugak dah tertulis & kini hal ini benar-benar terjadi. subhanallah~ huhu. 

Jadi,sayangilah bumi kita yang hijau ini. ^________^ 
Antara langkah yang boleh kita lakukan :
1. Jangan buang sampah merata-rata contoh; dalam longkang. 
2. Kurangkan pembakaran. 
3. Mencari sumber tenaga alternatif seperti tenaga solar.
4. Menukar CFC kepada HCFC yang lebih selamat. 
5. Menanam pokok & banyak lagi. :) 

------------------------------------------------------------------------------------
terima kasih sudi baca entry sengal ni^^
------------------------------------------------------------------------------------

18 April 2011

Followers ke-2222! *teruja*

HYE YAYAH !


Hahahahahahaha ,followers ke-2222?gile perasan aku ni..sebenarnya 222 jela..hehe..dari semalam tunggu bila la nak 222 ni..*over-excited*tapi akhirnya seorang insan bertuah telah diisytiharkan menjadi followers ke-222 ain harini. yeay! yeay! *teruja sakai aku* puihhh! XD 
TAHNIAH ye CIK NURSYAHIDA DAUD atau nama kiut dia SCHA .hehe,tengok pulak header dia yang super-kiut ni. makk aihhh~ konfirm lah tuan blognye kiut kan kan. ^______^ 
besar-besar aku tempek ni jum lah singgah terjah ke blog beliau *terhormat : BELIAU ye*

Hehe,teruja pulak nak kasi hadiah kat SCHA ni..hehe. tapi aku kasi 'benda' cikai je. al-maklum la ladang anggur aku belum mengeluarkan hasil lagi. haha. tapi takpe, kalau followers nanti dah sampai 2222 macam yang SCHA  ni doa. *berangan* confirm aku kasi hadiah. haha. 
Nampak kan? cik SCHA ni teruja sangat tekan nombor 2 kut sampai terlebih nombor. tapi takpe. AMIN AMIN yarobbal'alaminn. excited aku baca masa tu. *ingat betul dah 2222* haha. hyper la kan.

 Jadi,kepada cik SCHA yang kiut..terima la AWARD ni sebagai tanda tengkiu & sayang dari kite..hehe ^__^ 
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Haaaa....taraaaa...comey tak?comey tak? tengok la siapa yang buat kan kan. siap ade kiss lagik. *blushing blushing* haha. 

Maap le takda hadiah gempak pun. nanti kite dah kawen dengan jutawan muda kite hadiahkan cik SCHA kereta ferrari sebijik nak? kalau tak cukup nanti kite mintak kat hubby jutawan kite tu lagi duit 2,3juta ke. *hambuii* hehe. 
------------------------------------------------------------------------------------
terima kasih sudi baca entry sengal ni^^
------------------------------------------------------------------------------------

17 April 2011

Dia dah pergi tinggalkan aku T_______T

HYE YAYAH !

Wahh..terasa lama pulak tak update belog yayah ni.(yeke lama?) huhu,nak buat camne dah aku berkabung dua harini. harini baru ada mood sikit nak ngadap dear Yayah ni. =.='


Umm,siapa yang pergi tinggalkan aku?T______T ofcourse lah kekasih hati aku kan. sudah menjadi lumrah kehidupan setiap pertemuan pasti ada perpisahan. cuma bezanya berpisah hidup atau mati. kan kan? 
Hari jumaat yang lepas merupakan hari yang sungguh menyayat hati walaupun aku mengiringi pemergian si dia dengan hati yang reda ,senyuman manis & lambaian mesra. aku tahu orang akan menganggap aku gila kerana melepaskan kekasih hati aku pergi,tetapi seandainya sudah itu yang tertulis ,aku reda. (puiihh! ayat geli betui)


Umm,tapi hakikatnya memang sedih lah sebab si dia terpaksa berpindah ke Nibong Tebal apabila sarjan Supian a.k.a bapak dia dinaikkan pangkat.so,hari jumaat tu last day sebelum dia berangkat dengan dua bijik kereta & lori sponser dari penjara batu gajah. (terima kasih penjara BG! XD)


Tapi,sempatlah jugak kami bergambar bergedik-mesra-manja sebelum si dia hilang dari pandangan mata.
Tinggal kenangan.....T_____________T
.


.


.


.
"si dia" berada ditengah sekali ;berbaju kurung biru dengan wajah yang ayu :) 
Mai ,si dia & Fazira . (cun kan kawan-kawan aku? ^__^ )
tak suka gambar ni T____T aku rasa aku macam gemuk dah lain lah.huhu 
aksi ini agak keterlaluan gedik sedikit. tak tahu kenapa 'ter'over posing pulak. tapi bukan excited sebab si dia nak pindah ye, excited jumpa kamera je. =.=' 


Okay semua,cukup ye. cukup-cukup lah ternganga luas mulut tuu tengok aksi kami yang kiut-miut ni..sila tutup mulut anda. hehe. XD 
PERHATIAN !
kepada si dia : ASMA AL_HUSNA : I LOVE U SO MUCH. ada jodoh kita jumpa lagi k.:) 


p/s :terima kasih kepada MASYITAH sebab tolong editkan header kite. hehe. love u syita. :) 
------------------------------------------------------------------------------------
terima kasih sudi baca entry sengal ni^^
------------------------------------------------------------------------------------

14 April 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI

HYE YAYAH !
 Actually ,first time join segmen nih .hehe ,aku join atas dorongan adik tersayang ;CHOTZ .so ,sape nak join just klik pada header ni k? :) 

------------------------------------------------------------------------------------
terima kasih sudi baca entry sengal ni^^
------------------------------------------------------------------------------------

13 April 2011

I lap you bro Azqar!

HYE YAYAH !


Halamakk ,ape ni ain.. lap lap pulak. sejak bila aku keje tukang cuci ni . haha . takdelah ,sebenarnya entri ni dibuat khas untuk BRO AZQAR yg sweet lagi baik lagi peramah lagi budiman lagi dermawan lagi henseman *pehh..banyaknye lagi aku. 


Tengoklah dunia..besar-besar aku tempek gambar die ni haa..hehe. minta izin copy dekat fesbuk ye bro..:)  
Tak tahu nak gambarkan betapa sukanya aku ,gembiranya aku ,terujanya aku dan terkejutnya aku bila bro Azqar ni hantar mesej kat inbox fesbuk .
Tengoklah betapa terujanya aku kan? sampai printscreen message die tuu.. serius aku excited gile ni. haha. (ketawa sambil melompat-lompat kegirangan ;toink toink)


So ,cantik tak header ain kat atas tuu? hehe. pink tuu...auww~ bau baru dari kedai lagik. sila jangan jeles ye. kau ada? haha. (berlagak pulak)


Thank you bro Azqar. ekekeke XD die ni blogger hebat. entri die semua best2. ringkas tapi best. jum terjah belog die? confirm tak rugi wa cakap lu. hehe. 
sila klik pada header beliau ini :) 
------------------------------------------------------------------------------------
terima kasih sudi baca entry sengal ni^^
------------------------------------------------------------------------------------

07 April 2011

novel "KACA JENDELA AINNUR"

HYE YAYAH !

Tadi jenjalan googling jap .saje lah terdetik nak taip nama yg tgah HOT skang ni : AINNUR .ekeke XD sekali terserempak dengan novel ni tajuknya "KACA JENDELA AINNUR" .wah ,teruja gile wa cakap lu !sebab nama Ainnur kan macam jarang dengar (yeke ?) umm ,lau Ainon ke ,Ainul ke ,selalu lah jugak dengar kan .hehe ,so ,memang teruja-sakai lah .haha .


*bukti-bukti .hihihi 


Selalu aku bace macam-macam novel ,pernah berangan nama heroin tu nama AINNUR .selalu nama kawan-kawan aku ada .jeles~ hihi .tak sangka Diya Nordin telah memakbulkan impian aku .i lap u Diya !hikhik <3 


Macam best ,nak beli-lah !huhu~
KACA JENDELA AINNUR 
"Masa itu adalah makhluk Allah yang tak pernah henti berdetik."


REVIEW :

Kaca Jendela Ainnur (KJA) membawa anda memahami hati seorang perempuan yang tabah. Benarkah hati perempuan itu hening bak kaca? *setulus hati Ainnur Afiffah .kihkihkih XD 

Diya mengolah cerita yang sedikit berbeza daripada novel-novel yang ada di pasaran masa kini kerana sangat jarang penulis muda mahu memeta kisah yang berkisar kekeluargaan walaupun dlm KJA ini tetap ada sedikit berkisar kisah biasa yang selalu kita baca seperti jodoh dari pilihan orang tua.

Ainnur anak sulung kepada Syuhairah yang tidak pernah disayangi oleh mamanya sendiri. Dia jadi tertanya-tanya, kenapa mama begitu tegar menidakkan haknya sebagai anak? Kenapa mama begitu membenci Ainnur?kenapa dia bagaikan halimunan pada mata mama!

Namun semua itu Ainnur telan selama bertahun-tahun...Ainnur sanggup mengambil jurusan undang-undang demi mama. Ainnur sentiasa mahu cemerlang demi mahu membanggakan mama. Namun semua itu belum mampu mengubah sikap mama terhadapnya. *macam sama dengan cerita hidup Ainnur Afiffah je .hihihi .:)

Dan ketika Ainnur di UUM, kedatangan yang bernama Ili Fatin itu makin membawa berita yang makin menambahkan luka di hati Ainnur walaupun umi sangat baik terhadapnya. Ainnur kira ayahnya sudah tiada selama ini kerana selama 19 thn hanya Papa Uncle yang menjalankan tugas sebagai bapanya walaupun sekadar bapa tiri. Rupanya ayah, Amir Iskandar itu dekat sahaja dengan Ainnur. Tetapi ayah juga seperti mama, tidak pernah mahu menerima kehadiran Ainnur di dunia.

Lalu kerana peristiwa-peristiwa yang melukakan dan kerana Ainnur terlalu letih menagih kasih dari ibu bapa sendiri, Ainnur nekad membawa diri selepas mama sedar dari koma. Kerana itu janji Ainnur dan kerana itu yang mama mahukan selama ini.

Kata Zhafran, " Ainnur bukan sekadar kejam pada Tok Mama dan Tok Baba. Tapi juga pada Uncle Luqman. Salah ke mereka sehingga turut terhukum?"


Apa yang Zhafran tahu?
Semuanya Ainnur yang tanggung. Rasa pedih, terluka. Semuanya ditelan sendiri. Ainnur sudah sehabis daya mencuba. Ainnur pergi pun atas kehendak mereka, jadi apakah dia yang kejam?


Namun sejauh mana pun Ainnur pergi, tetap ada juga yang menemuinya....hah ,nak tahu kisah Ainnur selanjutnya ?hehehehe...beli & baca-lah sendiri~ sebab memang berbaloi untuk kisah yang rasa-rasanya berkesan di hati. *ewahh ,promote ni~
__________________________________________________________________________________________
p/s : Sangat suka karektor Zhafran Huwaidi yang cukup memahami dan tegas dalam diam....*ciri2 idaman hati .ekeke XD 


------------------------------------------------------------------------------------
terima kasih sudi baca entry sengal ni^^
------------------------------------------------------------------------------------

06 April 2011

Just The Way You Are

HYE YAYAH !


p/s :jgn tiru aksi ini dirumah ye adik-adik ^^

 BRUNO MARS -JUST THE WAY YOU ARE 

Sape leh nyanyi tuk ain camni kite declare skang jugak !
kahkahkahkah !upsss ,ter-over pulak gelaknya.XD
hihihihi ,(gelak sopan smbil tutup mulut ) uihh ,comel kemain ain .ngee~
_____________________________________________________________________________
JUST THE WAY YOU ARE 

Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying
She's so beautiful
And I tell her every day

Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see

But every time she asks me "do I look okay ?"
I say..

When I see your face
There's not a thing that I would change
'Cause you're amazing
Just the way you are

And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
'Cause girl you're amazing
Just the way you are

Her lips, her lips
I could kiss them all day if she'd let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy

She's so beautiful
And I tell her every day

Oh you know, you know, you know
I'd never ask you to change
If perfect is what you're searching for
Then just stay the same

So don't even bother asking
If you look okay
You know I say..

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are

And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

The way you are
The way you are
Girl you're amazing
Just the way you are

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are

And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are
____________________________________________________________________________


Bangun tadi ,pagi-pagi lagi dah cair dengar lagu ni .ngee~ :)
haha ,ain berangan di pagi hari .(eh ,tengahari dah .haha)
tapi biar lah ,aku punye suka hati lah nak post ape ,kan kan .werkk. :-P
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
okayy ,tadi tu cuma gurauan semata-mata .say no to couple~ ( ecehh ceh ,hehe )
oh yeah .kesian ,terima kasih .^^ 
------------------------------------------------------------------------------------

terima kasih sudi baca entry sengal ni^^
------------------------------------------------------------------------------------

04 April 2011

Keputusan muktamad ! LAW atau MEDIC ?

HYE YAYAH !

Hari ini last day untuk isi UPU .aku dah 3kali kemaskini means takleh bukak dah .nasib baik Ayen bagitahu .rupanya hari ini boleh bukak lagi .last chance .huhu .tengs Ayen :)


So ,pilihan muktamad aku say no to Mesir .haha .selepas beristikarah selama beberapa purnama (bape hari je ,huhu) mimpi-ku tidak memberikan sebarang petunjuk kerana setiap hari tidur mimpi berada di istana dan aku sebagai puteri yang menantikan putera raja yang kachak bergaya .yeahh ,tak lain tak bukan ialah SHAHEIZY SAM ! fuhh ,pengsan dibuatnya~
Um umm ,so ,ain mgikut gerak hati yang terasa sedikit berat untuk ke mesir & bergelar Dr.ainnur .ecehh cehh .so ,abah dengan hati yang lapang (kut lah) setuju aku memilih ipta tempatan yang terchinta .aku buat pilihan berdasarkan pemerhatian senior2 .huhu .-,-'


1st target : abang Khidir yang belajar medic di ireland .ini masa ber-inbox dgn abg khidir pasal course perubatan :

Pesanan-pesanan daripada abang khidir yang jelas menunjukkan die org educated kan :)


Then ,beralih kepada info mengenai kejuruteraan & undang-undang .*bidang-bidang yang dicadangkan oleh orang-orang sekeliling .hehe .


Tapi ,aku terpengaruh sikit dengan budak sorang ni .hehe .terus tanye kat Shazmiey  ni difesbuk .
And alangkah lucunya bila die cakap actually die bukan budak LAW pun .cehh ,cakap macam ambik .hehe .


Tapi ,die ade suggest aku tanya pada abang and kakak merangkap kawan die yang ambil LAW .seorang dekat UIA ,seorang lagi dekat UITM .so ,dua-due manusia ni aku terjah untuk dapat info pasal LAW .


Terima kasih kepada Shafiq Hafizi & Cik Purple. (jangan add fesbuk Shafiq ,die tak approve stranger .beria betui~ tapi approve jugak aku lastnye .haha)
Plus ,sebab sokongan kuat daripada abah & pakcik leen sekeluarga .mereka cadang aku ambil LAW .pakcik leen kata apply je UIA dulu kalau kene reject  tak dapat ,dia nak  tolong sebab kenal orang atasan kat UIA tu .kihkih .nasib baik ade kabel .haha


So ,keputusan muktamad : AIN AKAN PILIH LAW .

Doakan aku ye...takut~ huhu .itulah sebab utama kenapa aku masuk kelas kat ILTI .sebab Shafiq cakap course LAW ,MUET kene band4 .fuhhlamakk kau .haha .so ,lebih baik aku ambil langkah awal sebelum kene repeat MUET macam Shafiq .upss~ hehe .sengaja tercakap la .


Harap-harap dapatlah tawaran untuk LAW .aminn~
------------------------------------------------------------------------------------
terima kasih sudi baca ^^
------------------------------------------------------------------------------------

03 April 2011

Birthday papa handsome sedunia .

HYE YAYAH !


Hari ini tanggal 3 april 2011 adalah birthday papa-ku yang terhandsome .wah wahh ,sudah tua abah tapi tetap awet muda .apa rahsia ?hehe .sampaikan kalau bila aku pergi mana-mana banyak orang tak percaya abah dah ada anak dara yang besar .haha .besar ke ?umur 18 besar lah .


Diorang kata abah nampak muda .abah pulak dah kembang kuncup sengih-sengih seiras senyuman patung macdonald .hihi .
Okeyy cukup ,tak perlu bercakap-cakap mengenai kehandsome-man papaku .like father like daughter lah kan .hahaha .


Jadi ,semperna birthday abah ni .ain nak bagi ape ain ?umm ,terus laju aku buka purse ,fuhh~ alhamdulillah ada juga duit .tengok-tengok duit aku ade...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
2keping rm1 .(banyaknya haha) 


Haduii ,disebabkan masalah pokai yang melampau-lampau ,aku buat kad jela untuk abah handsome .sebab yang penting keikhlasan tu .ecehh cehh ,hehe .


Cantik tak cantik tak ?haha .isi dalam takleh la nak kasi tengok kan .malu lah korang baca luahan isi hatiku .eceh cehh .hehe 


Semperna birthday abah jugak , ibu belanja makan dekat restoran simpang tiga ,makan makanan Padang .sedap makanan kat restoran indon ni .waiters die pun cantik-cantik and handsome-handsome .hehe . XD 
Promote promote~ hehe 
------------------------------------------------------------------------------------
terima kasih sudi baca ^^
------------------------------------------------------------------------------------